bak mesela 100tl cyberpunk acan sistem önerin diye konu vardı ona troll dersin yüksek bütçede bilmeden konusulmazO öyleymiş gerçekten. Benim tepkim her yüksek bütçe sistem konusuna troll yazılmasında.
bak mesela 100tl cyberpunk acan sistem önerin diye konu vardı ona troll dersin yüksek bütçede bilmeden konusulmazO öyleymiş gerçekten. Benim tepkim her yüksek bütçe sistem konusuna troll yazılmasında.
bak mesela 100tl cyberpunk acan sistem önerin diye konu vardı ona troll dersin yüksek bütçede bilmeden konusulmaz
Ama onlar gerçekten troll. Birisi yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu, yeni üye oldu diye "troll" olmaktan linç yedi. Bunda mantık yok.Bakınız şimdi bazı konular var adam diyorki c4 indirimde ne yapalım.
Birde trol konu troldür o 50 TL rtx li sistem isteyeni gördüm ona yazılması gerek
Ben o konuya troll yazma kanaatindeydim ama senin milleti azarladığını görünce yazmadım .dAma onlar gerçekten troll. Birisi yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu, yeni üye oldu diye "troll" olmaktan linç yedi. Bunda mantık yok.
Belki trol değil adama sistem tavsiyesi bile yazdımBirçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.
Bir konunun troll olduğunu düşünen arkadaşlar o konuya mesaj yazmayabilir.
Hak ediyorlar ama.Ben o konuya troll yazma kanaatindeydim ama senin milleti azarladığını görünce yazmadım .d
Kesinlikle katılıyorum.Birçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.
Zaten pek emin olamadım troll olduğuna o yüzden yazmamaya kanaat getirdim ama 2400 TL'ye rtx sistem isteyen abimizi troll olarak paylaştımHak ediyorlar ama.
Katılıyorum.Troll konu olduğunu düşündüklerine yazmasınlar o zaman.Birçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.