Hey!
Yazma
Stilimi
Çalma!
Video içinden aldım SS'i.ama 1000 bitrate, izlediğiniz twitch yayınları bile 5000 bitrate altında çamur gibi olurken bunu birde videoda düşünün
Video içinden aldım SS'i.
Alıntıyı görüntüle
sabitken bir şey olmaz zaten hareketli ve detay olan bir görsel olması lazım mesela KendineMuzisyen forza oynarken 8k bitrate verse bile ağaçlar çimler çamur gibi oluyordu çok pixelleşiyordu. tahminimce incelemeyi yapan kişi elini sallasa felan pixelleşme olurVideo içinden aldım SS'i.
Alıntıyı görüntüle
Yayın vermiyoruz, video paylaşıyoruz. Sabit değil zaten videoda sürekli olarak oynama var. Ama pikselleşme vs. yok.sabitken bir şey olmaz zaten hareketli ve detay olan bir görsel olması lazım mesela KendineMuzisyen forza oynarken 8k bitrate verse bile ağaçlar çimler çamur gibi oluyordu çok pixelleşiyordu
yayın üzerinden örnek verdim videoda da durum aynı siz bilirsiniz 1k bitrate ile çok bir şey beklemeyinYayın vermiyoruz, video paylaşıyoruz. Sabit değil zaten videoda sürekli olarak oynama var. Ama pikselleşme vs. yok.
Foruma video atacak olan kişi oyun oynamayacak, çok yoğun grafikli şeyler göstermeyecek ki.yayın üzerinden örnek verdim siz bilirsiniz 1k bitrate ile çok bir şey beklemeyin
çko kimokAdam haklı beyler. Ay yanlış oldu