Kral biz senle daha 2 yıl önceden tartışmalara girmiştik. Yemin ediyorum o zamanki halini hatırlar mısın bilmem ama Yobazın tekiydin. Cahil, ne yazdığımızı okumadan körü körüne kendi fikirlerini savunan birisiydin ve o zaman zaten seni kafadan elemiştim. Bir şey yazıyorduk ilk dediğin şey "Müslüman mısın?" oluyordu. Sohbet örneği var.
Hatta bi' ara insanları o kadar bezdirdin ki forumda dalga konusu olmuştun.
Normal de herkesin açtığı konuları takip eder, incelerim. 3 forumda hesabım var herhalde bir tek senin konularını takip etmiyorum.
Belki yaşın büyümüştür (dediğim olay 2,5 yıl öncesine ait) olgulaşmışsındır bilemem ama forumdaki herkesin kafasında o algıyı koyduğunda o algıyı artık zor çıkartırsın.
Bu 1. Sebepti. 2. Sebep; Psikolojik konular falan pek ilgi görmüyor. Açıkçası bende ilgilenmiyorum.
Hatta bi' ara insanları o kadar bezdirdin ki forumda dalga konusu olmuştun.
Normal de herkesin açtığı konuları takip eder, incelerim. 3 forumda hesabım var herhalde bir tek senin konularını takip etmiyorum.
Belki yaşın büyümüştür (dediğim olay 2,5 yıl öncesine ait) olgulaşmışsındır bilemem ama forumdaki herkesin kafasında o algıyı koyduğunda o algıyı artık zor çıkartırsın.
Bu 1. Sebepti. 2. Sebep; Psikolojik konular falan pek ilgi görmüyor. Açıkçası bende ilgilenmiyorum.