Neler Yeni

Konularım neden ilgi çekmiyor?

Emrhan_

80+ Bronze
Şahsen konularını okuyorum. Çoğu forum üyesi de dalga geçiyor. Çok takma bence devam et.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
Neden banlanıyorlar hocam? Ben 1 senedir forumdayım sansürlü yazmama rağmen 2 defa küfür uyarısı aldım bir keresinde de şakasına bir şey yazmıştım spam aldım hemen. Ondan mı acaba?
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@Gri Caner
Reis profiline mesaj yazamıyorum engellediğinden mi kaynaklı? Bazı fikirlerine çok kızsamda konularını seviyorum?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı
Buranın modları da garip harbi

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Birilerine ulaşmadıktan sonra boş vakit kaybı olarak geliyor.
Açtığın konuların yeri bu forum değil demek ki o tür konular için başka topluluklar aramanı öneririm veya kendi topluluğunu kurmaya çalış öz güvenin yeterliyse

Top Bottom