Neler Yeni

Konularım neden ilgi çekmiyor?

Emrhan_

80+ Bronze
Şahsen konularını okuyorum. Çoğu forum üyesi de dalga geçiyor. Çok takma bence devam et.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan
Neden banlanıyorlar hocam? Ben 1 senedir forumdayım sansürlü yazmama rağmen 2 defa küfür uyarısı aldım bir keresinde de şakasına bir şey yazmıştım spam aldım hemen. Ondan mı acaba?
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@Gri Caner
Reis profiline mesaj yazamıyorum engellediğinden mi kaynaklı? Bazı fikirlerine çok kızsamda konularını seviyorum?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı
Buranın modları da garip harbi

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Birilerine ulaşmadıktan sonra boş vakit kaybı olarak geliyor.
Açtığın konuların yeri bu forum değil demek ki o tür konular için başka topluluklar aramanı öneririm veya kendi topluluğunu kurmaya çalış öz güvenin yeterliyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom