Konularım neden ilgi çekmiyor?

Şahsen konularını okuyorum. Çoğu forum üyesi de dalga geçiyor. Çok takma bence devam et.

Neden banlanıyorlar hocam? Ben 1 senedir forumdayım sansürlü yazmama rağmen 2 defa küfür uyarısı aldım bir keresinde de şakasına bir şey yazmıştım spam aldım hemen. Ondan mı acaba?
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı

@Gri Caner
Reis profiline mesaj yazamıyorum engellediğinden mi kaynaklı? Bazı fikirlerine çok kızsamda konularını seviyorum?

hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı
Buranın modları da garip harbi

Birilerine ulaşmadıktan sonra boş vakit kaybı olarak geliyor.
Açtığın konuların yeri bu forum değil demek ki o tür konular için başka topluluklar aramanı öneririm veya kendi topluluğunu kurmaya çalış öz güvenin yeterliyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri