-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
Ben de bir ara Tarih konuları açacaktım ilgi görmeyince saldım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ii-selim-doenemi-sokullu-mehmed-pasa.724482/
hayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladıNeden banlanıyorlar hocam? Ben 1 senedir forumdayım sansürlü yazmama rağmen 2 defa küfür uyarısı aldım bir keresinde de şakasına bir şey yazmıştım spam aldım hemen. Ondan mı acaba?
Buranın modları da garip harbihayır moderatörlerle tartıştıkları için genelde bir ara 40 kişiyi 1 gecede banladılar onlar çok kaliteli olan adamlardı ki zaten tartıştıkları konuda haklılardı yöneticiler kendi egoları için 40 silver üzeri kişiyi 1 saatte banladı
kendilerine laf söylemediğin sürede iyi adamlar aslındaBuranın modları da garip harbi
Açtığın konuların yeri bu forum değil demek ki o tür konular için başka topluluklar aramanı öneririm veya kendi topluluğunu kurmaya çalış öz güvenin yeterliyseBirilerine ulaşmadıktan sonra boş vakit kaybı olarak geliyor.
Yok genel olarak kapattım.@Gri Caner
Reis profiline mesaj yazamıyorum engellediğinden mi kaynaklı? Bazı fikirlerine çok kızsamda konularını seviyorum?