Neler Yeni

Konum gösteren uygulamayı bozma

AlpCelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alp Çelik
Merhaba zenly diye uygulama var bunu silmeden nasıl bozabilirim (konumumu gösteriyor rahatsız oluyorum kapatsam ailemin haberi oluyor)

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Merhaba zenly diye uygulama var bunu silmeden nasıl bozabilirim (konumumu gösteriyor rahatsız oluyorum kapatsam ailemin haberi oluyor)
Vpn yüklersen hallolabilir diye düşünüyorum. Ücretli olarak Kaspersky aylık 10 tl ile alabilirsin. Ücretsiz istiyorsan TurboVPN var. Tabii eğer yaparsan Almanya da falan gözükeceksin :D

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Kapamayın aileniz gerek görmüş açmış.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Konumunu kapat. :)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

ARDELENO

80+ Bronze
Vpn konumu dğiştirmez ip adresini maskeler sadece. Play store da eskiden fake gps programları vardı. Pokemon go oynarken çok kullanıyorduk ama her telefonda işe yaramıyordu. Benim telefonun geliştirici seçeneklerinde sahte konuma izin ver seçeneğini aktifleştirince uygulama çalışıyordu ama ablamın telefonunda öyle bir seçenek yoktu onda çalışmıyordu. Önce bir test etmeni öneririm. Belki işe yarar.

Kadir_1987

80+ Silver
Allah korusun başına bir iş geldiğin de seni buradaki sana saçma sapan akıl veren sivri zekalar mı kurtaracak.
Ailen seni sevdiğinden değer verdiğinden neler düşünüyor sen neler düşünüyorsun.
Birçok kişi ailesinin yeterince ilgisizliğinden şikayetçi fakat seni uygulama ile takip de tutacak kadar değer veriyorlar ve merak ediyorlar.
Sana güvenmedikleri ve senin söylemlerine inanmadıkları için uygulama ile takip ediyorlar olarak düşünme sakın.
Senin ortamın ne kadar bozuk olduğundan haberin yok sanırım.
İster bana kız ister başka bir şey fakat bu ailenin aldığı karara saygı gösterip eyvallah çekmen gerçeğini değiştirmez.
Bu söylediklerim bana düşmez ama sadece küçük bir uyarı.
Alırsın almazsın gerisi sende ;)
Sevgiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom