Zurnadan daha güzel bir yorumEvet arkadaşlar Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programını hepimiz biliyoruz. Bu program hakkında RTÜK inceleme başlatacak. Şimdi olaya iki taraftan bakacağım. Birincisi RTÜK'ü gram sevmesem de bu programa el attıkları için teşekkür ediyorum. Bana ister boomer deyin ister geri kafalı deyin ama sen seyircilerine küfür ederek mizah falan yapamazsın. Ayrıca komik de değilsin kardeşim. Küfür ederek üst düzey espri yapma yeteneği ülkemizde Cem Yılmaz'da vardır. Sen Cem Yılmaz değilsin. Ayrıca programda kızlı erkekli ortamda 31 ve cinsel bel altı esprilerden başka bişey yok. Ayıp kardeşim ben asla kızların olduğu ortamda bu tarz espriler yapamam yapılmamalı da etik değil. Hayır cinsel şakalara kızların da ağağağağağa diye gülmesi aşırı sinir bozucu. Gençlik çok bozuk çok. Bir genç olarak söylüyorum tiksiniyorum yani. Adamın espri seviyesi 31 ve seks. Çok meşrulaştırdılar çok. Üzülüyorum yani. Cinsel şakaları nadir yaparsın dozunda yaparsın ince yaparsın ki batmasın.
Şimdi diğer taraftan bakalım. RTÜK kardeşim senin de milletin para verip izlediği, TV dışında yayımlanan bir programa karışamazsın öyle bir dünya yok. Boşuna mı para veriyor bu insanlar ? Hayır işin ironik tarafı TV dizilerinde kadına şiddetten tutun mafyalık kabadayılık tecavüze kadar her şey gösteriliyor? Bunlara neden karışmıyorsun sayın RTÜK ? Bunlara da el at da bitir yani. Bak izdivaçı da yasakladın eyvallah sağol. Şu dizilere de bir el at hadi kardeşim be.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bunu dizilerde filmlerde yapsınlar sorun yok. Çünkü orada önceden yazılmış bir senaryo vardır onu oynarsın oyuncusundur. Ama bu program bir talk show doğaçlama gelişiyor muhabbet ediyorlar. Ettikleri muhabbet 31 seks başka bişey yok. Tamam bu muhabbetleri ben de yapıyorum ama sadece erkeklerin olduğu arkadaş ortamında. Öyle kızlı erkekli herkese açık bir ortamda yapmıyorum. Ne edep kalmış ne adap. Bari yapıyorsunuz gizli yapın.İyi güzel yazmışsın da abi Türkiye zaten bel altı esprilere gülüyor.
31 MEME'si kaç ay popüler oldu bunu sende biliyorsun.
Hatta şu anda bile kullanılıyor. O yüzden Konuşanların kaldırılacağını düşünmüyorum. Para cezası alırlar.
Sorun da burada başlıyor bizim gibi Z kuşağı olan 20-23 yaş kesimi arası da bu tarz esprilere gülüyor.Bunu dizilerde filmlerde yapsınlar sorun yok. Çünkü orada önceden yazılmış bir senaryo vardır onu oynarsın oyuncusundur. Ama bu program bir talk show doğaçlama gelişiyor muhabbet ediyorlar. Ettikleri muhabbet 31 seks başka bişey yok. Tamam bu muhabbetleri ben de yapıyorum ama sadece erkeklerin olduğu arkadaş ortamında. Öyle kızlı erkekli herkese açık bir ortamda yapmıyorum. Ne edep kalmış ne adap. Bari yapıyorsunuz gizli yapın.
Programı daha önce izlemedim. Exxen gibi bir platforma da girmem.Bakinca insanların eskiye nazaran çok değiştiğini anlamak ve bu değişimin kendi orflerimize ters düştüğünun farkına varmak çok zor değil keşke kaldirilsa bu programlar
@Harley Quinn❖ siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında