Ne anlationAŞK
Senin gibi utangaçlar için en özgüven getirici konu olmlaı.![]()
özgüvensizliğim yüzünden müzikten bilerek 0 alıyordum cidden hocaların bunu düşünmesi gerek tavsiye veremem bende asosyalimmerhaba 11.sınıfım yarın konuşma sınavı olucaz hoca tahtaya kaldırıp 1 dakika konuşmamızı istiyor ve çok utangaç bir insanımdır konu seçemedim ne anlatıyım konu önerisi verin.
hocam aşk yaptığım dersin bitişinde sınıf arasında nasıl alay edilirim düşünemiyorumAŞK
Senin gibi utangaçlar için en özgüven getirici konu olmlaı.![]()
bu sene aynısı olacaktı sonradan çıkıp şarkı söyledimözgüvensizliğim yüzünden müzikten bilerek 0 alıyordum cidden hocaların bunu düşünmesi gerek tavsiye veremem bende asosyalimsöylemek istedim sadece.
Anlamadın mı? Asosyal ve utangaçlık aşırı olursa bir HASTALIK olur. Bu duruma gelmemek için üzerine gidip mücadele etmeli, ne kadar çabuk kurtulabilirse o kadar iyidir.Ne anlation
hocam başka derste yapar cuma günü veya haftayaYarın gitme bu kadar takıyorsan
ben genelde tavana bakıp öyle yapıyordum öğrenciler de zorba olunca insanın sesi titriyorbu sene aynısı olacaktı sonradan çıkıp şarkı söyledimhocalar biraz düşünse olacak ama toplum önünde konuşma yapabilmemizi geliştirmek için falan diyerek böyle yapıyor
tamamen katılıyorumben genelde tavana bakıp öyle yapıyordum öğrenciler de zorba olunca insanın sesi titriyor![]()