- Kara Efsane: Wukong
- Birlikte Zincirlenmiş
- Zindanda Taşınan
- F1® Yöneticisi 2024
- Donmuşpunk 2
- Savaş Tanrısı Ragnarök
- Bir zamanlar insan
- Star Wars™ Kanun Kaçakları
- Fırtına kapısı
Bir konu açıyorsanız bari ctrl c ctrl v yapmayın. Çeviriye yaptırdınız tamam da oyun adlarını düzeltin bari.
Translate çeviri yaptım sayfayı direkt çokmu rahatsız oldun ?
- Kara Efsane: Wukong
- Birlikte Zincirlenmiş
- Zindanda Taşınan
- F1® Yöneticisi 2024
- Donmuşpunk 2
- Savaş Tanrısı Ragnarök
- Bir zamanlar insan
- Star Wars™ Kanun Kaçakları
- Fırtına kapısı
Bir konu açıyorsanız bari ctrl c ctrl v yapmayın. Çeviriye yaptırdınız tamam da oyun adlarını düzeltin bari.
Forumda benden başka NVIDIA konusu açan yok."ilk ben konu acacam" manyakligi bu.
Yapta özel isimleri çevirmeseydin. Niye rahatsız olucam.Translate çeviri yaptım sayfayı direkt çokmu rahatsız oldun ?
Size iyilik yaramıyor kardeşim sildiricem konuyu bu forumdada bilgi paylaşımı yapmam daha, kendiniz araştırın. Anlayın diye türkçeye çeviriyoz oyunların türkçesi o zaten.Yapta özel isimleri çevirmeseydin. Niye rahatsız olucam.
Anlayın diye oyun mu çevirilir? “Büyük Araba Hırsızlığı 6” bak nasıl güzel oldu demi. Nasıl anlaşılsın böyle?Size iyilik yaramıyor kardeşim sildiricem konuyu bu forumdada bilgi paylaşımı yapmam daha, kendiniz araştırın. Anlayın diye türkçeye çeviriyoz oyunların türkçesi o zaten.
Sildir kardeş ne atar yapıyorsun. Böcekler ezildi ne demekSize iyilik yaramıyor kardeşim sildiricem konuyu bu forumdada bilgi paylaşımı yapmam daha, kendiniz araştırın. Anlayın diye türkçeye çeviriyoz oyunların türkçesi o zaten.