SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
Dahası
Muhafazakar kesimin daha çok olduğu için genel de insanlar Ak Parti'ye oy veriyorlar bununla alakalı sanırım
Düşüncelerine göre yargılamamak gerektiği kesin. Mesela bi faydası var mı ona göre yargılayabilirsinBu ülkenin durumunda neyine göre yargılayacaksın ayak numarasına göre mi?
Sadece partiler den dolayı .Bu videoları çeken de cidden boş kişilikler .Hayatında Konya ya gitmemiş kişiliklerdir .Eğer bi şehri partiden yargılıyorsan izmir i de yargılamak zorundasın . Ben Konya yı seviyorum .İlla cahil kesim olacak.Ama yetişmiş gelişmiş kişilerde bi o kadar çok .Bunun sebebi sadece partiler yüzünden.Birkaç gündür özelikle Instagram'da Konya'nın memelerini görüyorum. Olay tam olarak ne bilen var mı ?
Öncelikle şunu diyeyim .Konya şehri sanayii şehri . Biraz araştırırsan Konya daki sanayilerin ne kadar önemli olduğunu anlayabilirsin.Buğday ,arpa gibi ürünlerde de ilk sıralarda.konyalıların ülkenin gelişiminde ve ilerlemesinde maksimum katkısı :
Yok be knk haklısın o konuda ciddi değildim zaten. sadece instadaki bir memeyi bende yaptım. Yoksa işim olmaz konyayla sivaslaSadece partiler den dolayı .Bu videoları çeken de cidden boş kişilikler .Hayatında Konya ya gitmemiş kişiliklerdir .Eğer bi şehri partiden yargılıyorsan izmir i de yargılamak zorundasın . Ben Konya yı seviyorum .İlla cahil kesim olacak.Ama yetişmiş gelişmiş kişilerde bi o kadar çok .Bunun sebebi sadece partiler yüzünden.
Bir de son olarak başka neden varsa yazabilirsiniz bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle şunu diyeyim .Konya şehri sanayii şehri . Biraz araştırırsan Konya daki sanayilerin ne kadar önemli olduğunu anlayabilirsin.Buğday ,arpa gibi ürünlerde de ilk sıralarda.
Akpye Konya'dan cok oy geliyorBirkaç gündür özelikle Instagram'da Konya'nın memelerini görüyorum. Olay tam olarak ne bilen var mı ?
doğru dedin reisKonyalılara selam bu arada ırkçılık yapmıyoruz