❌İndirim Bitti! KOOOOŞŞŞ 😱Adidas , Puma , Reebok Ürünlerinde 2. Ürün 1₺ 🔥

Onu Al Telegram diye aratırsanız internette ilk başta çıkıyor ordan girebilirsiniz.
Hocam Onu Al whatsapp grubundaydım bir zamanlar attıkları şeyler hep bitiyordu attığı zaman girdiğimde hep indirim bitiyordu siz hiç alabildiniz mi ?

Ürünleri seçmekte zorlandım seçerken bitti kampanya.

Hocam Onu Al whatsapp grubundaydım bir zamanlar attıkları şeyler hep bitiyordu attığı zaman girdiğimde hep indirim bitiyordu siz hiç alabildiniz mi ?
Hocam valla ben pek indirim kovalamıyorum o tarz kanallarda ,genelde forumlarda takılıyorum, bildirimleri açar ve aktif takılıyorsanız yakalarsanız bence size bağlı gibi.

Hocam valla ben pek indirim kovalamıyorum o tarz kanallarda ,genelde forumlarda takılıyorum, bildirimleri açar ve aktif takılıyorsanız yakalarsanız bence size bağlı gibi.
Bende forumlara bakıyorum hocam ordan baktığım zaman attığında tıklamama rağmen hiç bir zaman yazdığı fiyatı göremedim.

Bende forumlara bakıyorum hocam ordan baktığım zaman attığında tıklamama rağmen hiç bir zaman yazdığı fiyatı göremedim.
Ben genelde görüyorum arada güzel bir şey gelirse alıyorum, ama böyle indirimler kısa süreli oluyor normal o yüzden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye
0din
Geri