Neler Yeni

Yardım 🟠KOORUI 27E6QC 2K Monitör Ayağı Problemi🟠

Monitörü dün teslim aldım İlk izlenim harika renk tonları vs aşırı iyi begendim ürünü fakat ayağı çok dandik mouse'yi hareket ettirince monitör'de sallanıyor yarın birgün bu şekilde düşerse sizce hatalı taraf benmi olurum yoksa KOORUI'mi çünkü aşırı dandik malzemesi ayağın

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Muhammet Kürkçü
Monitörü dün teslim aldım İlk izlenim harika renk tonları vs aşırı iyi begendim ürünü fakat ayağı çok dandik mouse'yi hareket ettirince monitör'de sallanıyor yarın birgün bu şekilde düşerse sizce hatalı taraf benmi olurum yoksa KOORUI'mi çünkü aşırı dandik malzemesi ayağın
Sen olursun gibi geliyor bana hocam.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
Mehmet Aslan
genelde o tip ayaklar pek sallanmaz o kadar mı kötü ? Benim aoc de de aynı tip ayak var ama benim masa deli dehşet sallanıyor düzgün masam olsa sallanmaz gibi. Beni asıl korkutan şu tip ayak tasarımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme ful plastik ve kaliteli plastik hissi vermiyor hocam

Gurkanpiro

80+ Gold
kesınlık boyle ıse bır monıtor tutucu almak lazım mazallah casperın ayakları gıbı olup monıtoru kırmasın arkadas

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
İbrahim Öztürk
Merhaba tepki süresi nasıl ? Ghosting var mı ?

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
bu monitörü ben kullanıyorum hocam masayı sallıyorum en ufak hareket etmiyor monitör bana göre o kadar sağlam iç yapısıda metal zaten bu link attığın ayağın 6 vida tutuyor orta kısımda

Merhaba tepki süresi nasıl ? Ghosting var mı ?
Test etmedim ghostingi fakat etsem de oyunda göremeyeceğim için o ghostingi problem değil benim için ışık sızması vs yok onu test ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

varsa vesa destegı monıtor tutucu alabılırsın
Amazondan zamanında markasını unuttum almıştım çok uyguna çift monitör tutucu sattım keşke satmasaydim diyorum ya :)

Top Bottom