❌İndirim Bitti! KOORUI 2K 144 HZ VA-IPS MONİTÖR 4700 TL AMAZON!

Curved olan mı düz olan mı sizce? Alıp deneyeceğim fiyat bedava çünkü. İkisi de pivot değil sanırım, Curved olan da pek eğimli değilmiş 1800R sadece. Düz olanın ayağı daha hoş duruyor arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz olan %90, Curved olan %85 DCI-P3'e sahipmiş, Düz olanı 3 taksit aldım. 120TL'de amazon kupon vermiş 4550'ye geldi

Alınır mı alınır valla

Curved olan mı düz olan mı sizce? Alıp deneyeceğim fiyat bedava çünkü. İkisi de pivot değil sanırım, Curved olan da pek eğimli değilmiş 1800R sadece. Düz olanın ayağı daha hoş duruyor arada kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz olan %90, Curved olan %85 DCI-P3'e sahipmiş, Düz olanı 3 taksit aldım. 120TL'de amazon kupon vermiş 4550'ye geldi
bedava bu özelliklere ama bazı arkadaşlar anlamıyor :D neyse

Amazon prime olun kutuyu veya sağını solunu çizip kırmadan açın test yapın beğenmediniz mi direk iade Amazon bu tip olaylarda çok iyi diğer firmalar ip e un sermişler gibi binbir dereden su getiriyor

bedava bu özelliklere ama bazı arkadaşlar anlamıyor :D neyse
Asus MSİ vs olunca sıfır 8-10K, 2. El 5-6K oluyor fiyat. Hem sıfır hem 3 taksit 4550'ye ne bekliyor millet acaba? Yani çok çok kötüyse iade ederiz arkamızda dağ gibi Amazon var.

TN panel olsa yakınında bile geçilmez ama, VA panel iş görür. Ayrıca pivot ayağa sahip. Bu fiyatlara düşecek herhangi bir panelde 2K oyuncu monitörü olacağını hiç zannetmiyorum. Bende kaptım bir tane.

Ben aktif olarak 34 inç curved olanı kullanıyorum gayette memnunum
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri