Neler Yeni

❌İndirim Bitti! KOORUI 2K 144 HZ VA-IPS MONİTÖR 4700 TL AMAZON!

ulgoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Furkan
bende aldım duruma göre iade edeceğim artık 4.5k 2k monitör yok şuanda yanlışım yoksa duruma göre artık hocam :D

Monitör bugün geldi. Maalesef iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Ayağı pivota benzediği için pivot zannettim ama değilmiş. Bunun dışında en kötüsü VA panel. Normalde 1080p 165HZ IPS monitör kullanıyorum. Cidden bu kadar renk farkı olacağını hiç düşünmemiştim. Youtube üzerinden bir video açtım. VA monitörde insanların ten rengi gerçekten kötü. IPS'den VA'ya geçmek gerçekten attan inip eşeğe binmek gibiymiş. İade edeceğim.

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
Monitör bugün geldi. Maalesef iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Ayağı pivota benzediği için pivot zannettim ama değilmiş. Bunun dışında en kötüsü VA panel. Normalde 1080p 165HZ IPS monitör kullanıyorum. Cidden bu kadar renk farkı olacağını hiç düşünmemiştim. Youtube üzerinden bir video açtım. VA monitörde insanların ten rengi gerçekten kötü. IPS'den VA'ya geçmek gerçekten attan inip eşeğe binmek gibiymiş. İade edeceğim.
aynı konuları belirtebilirim fakat dikkatimi ceken benim monitör 165hz geldi 144 yazmasına rağmen ve renk tonları harbiden hissettiriyor 1080p monitörümde turuncu turuncu iken bunda turuncu kırmızıya daha yakın gözüküyor fiyatı düşük diye iade etmesem bile ayakları o kadar büyük ki masamı neredeyse tamamen kapattı

Enesbey39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes Gezicioğlu
Aynı fiyata curved olmayanı ve pivot olanı var bu da düşünülebilir ben görüntü kalitesine güvenip alamıyorum.

Almaman daha mantıklı olur çünkü ips kullanıyorsan kesinlikle ips devam et çünkü renk tonları oyun içinde çok göze batmasa bile film video vb şeylerde batıyor masaüstü resmimdeki kum yani kahverengi olan kısımlar bu monitörde kırmızı gözüküyor bildiğin test ettim canlı gösteriyor renkleri fakat renk tonları ile oynuyor öyle diyim sen anla ama bu fiyata tercih edilebilir mi o tamamen kullanıcıya kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom