thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,025
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu baya ucuza satılmıştı değil miBen aktif olarak 34 inç curved olanı kullanıyorum gayette memnunum Alıntıyı görüntüle
bu baya ucuza satılmıştı değil miBen aktif olarak 34 inç curved olanı kullanıyorum gayette memnunum Alıntıyı görüntüle
8700 e almışım evetbu baya ucuza satılmıştı değil mi
seçeneklerde bunda va diğerinde niye ips panel yazıyor halen kafa karıştırıcı
seçeneklerde bunda va diğerinde niye ips panel yazıyor halen kafa karıştırıcı
bu fiyata tercih edilir mi 1080p ips panel kullanıyorum şuanda ?Kesinlikle IPS değil. Yanlış yazılmış. Doğrusu VA.
bu fiyata tercih edilir mi 1080p ips panel kullanıyorum şuanda ?
bende aldım duruma göre iade edeceğim artık 4.5k 2k monitör yok şuanda yanlışım yoksa duruma göre artık hocamBir fikrim yok. Bende yeni aldım. Duruma göre iyi veya kötü diyeceğim.
bende aldım duruma göre iade edeceğim artık 4.5k 2k monitör yok şuanda yanlışım yoksa duruma göre artık hocam![]()
aynı konuları belirtebilirim fakat dikkatimi ceken benim monitör 165hz geldi 144 yazmasına rağmen ve renk tonları harbiden hissettiriyor 1080p monitörümde turuncu turuncu iken bunda turuncu kırmızıya daha yakın gözüküyor fiyatı düşük diye iade etmesem bile ayakları o kadar büyük ki masamı neredeyse tamamen kapattıMonitör bugün geldi. Maalesef iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Ayağı pivota benzediği için pivot zannettim ama değilmiş. Bunun dışında en kötüsü VA panel. Normalde 1080p 165HZ IPS monitör kullanıyorum. Cidden bu kadar renk farkı olacağını hiç düşünmemiştim. Youtube üzerinden bir video açtım. VA monitörde insanların ten rengi gerçekten kötü. IPS'den VA'ya geçmek gerçekten attan inip eşeğe binmek gibiymiş. İade edeceğim.
ben bunu alamadım ya bana nasip olmadıBen aktif olarak 34 inç curved olanı kullanıyorum gayette memnunum Alıntıyı görüntüle
Almaman daha mantıklı olur çünkü ips kullanıyorsan kesinlikle ips devam et çünkü renk tonları oyun içinde çok göze batmasa bile film video vb şeylerde batıyor masaüstü resmimdeki kum yani kahverengi olan kısımlar bu monitörde kırmızı gözüküyor bildiğin test ettim canlı gösteriyor renkleri fakat renk tonları ile oynuyor öyle diyim sen anla ama bu fiyata tercih edilebilir mi o tamamen kullanıcıya kalmışAynı fiyata curved olmayanı ve pivot olanı var bu da düşünülebilir ben görüntü kalitesine güvenip alamıyorum.