arasjr 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1,624 Dahası Reaksiyon skoru 580 İsim Aras Şimşek 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Entilus yazmış: İftara kuşbaşı olarak görmeyelim köpeğini Devamı için tıklayın... hocam çok sınırlıyım şuan ona kapattım yerine kapıya gittim kafasını sola yatırmış bakıyo bana saldıracaktım zor tuttum
Entilus yazmış: İftara kuşbaşı olarak görmeyelim köpeğini Devamı için tıklayın... hocam çok sınırlıyım şuan ona kapattım yerine kapıya gittim kafasını sola yatırmış bakıyo bana saldıracaktım zor tuttum
Entilus 80+ Silver Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 2,237 Dahası Reaksiyon skoru 805 İsim Entilus 29 Mart 2023 #15 arasjr yazmış: hocam çok sınırlıyım şuan ona kapattım yerine kapıya gittim kafasını sola yatırmış bakıyo bana saldıracaktım zor tuttum Devamı için tıklayın... Kedi köpek zaten kablo göründe duramıyor hocam ondan saklamamanız hata. Garantisi varsa garantiye yollayın bir şansınızı deneyin
arasjr yazmış: hocam çok sınırlıyım şuan ona kapattım yerine kapıya gittim kafasını sola yatırmış bakıyo bana saldıracaktım zor tuttum Devamı için tıklayın... Kedi köpek zaten kablo göründe duramıyor hocam ondan saklamamanız hata. Garantisi varsa garantiye yollayın bir şansınızı deneyin
arasjr 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1,624 Dahası Reaksiyon skoru 580 İsim Aras Şimşek 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Entilus yazmış: Kedi köpek zaten kablo göründe duramıyor hocam ondan saklamamanız hata. Garantisi varsa garantiye yollayın bir şansınızı deneyin Devamı için tıklayın... ah bilemedim hocam bilemedim dişini çekmeye gidiyom sımdı ıssırdıgı yeri
Entilus yazmış: Kedi köpek zaten kablo göründe duramıyor hocam ondan saklamamanız hata. Garantisi varsa garantiye yollayın bir şansınızı deneyin Devamı için tıklayın... ah bilemedim hocam bilemedim dişini çekmeye gidiyom sımdı ıssırdıgı yeri