Neler Yeni

Kopya nasıl çekilir (Tavsiye değildir) ŞAKA AMAÇLIDIR

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
bu yöntemi çokca kullandım bu yontemi orta sırada kullanan betalar hep yakalanıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek tabanca pek sevmiyorum genelde hep agalarlayımdır iyi bi alphanın iyi bir agalar grubu olması lazımdır
Eski sınıfım la Tanrı idik şuanki sınıfıma güvenmiyorum oyüzden tek tabanca iyi şuanlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Hocam bence kul hakkı değil yani bunu yaparken kendin itehlikeye atiyon mesela ağan yakalansa daha yüksek almak için seni satabilir sonrasında sen yakalanabilir son bir kişi görüp hocaya söyleyebilir
Ayrıca o kadar kolaysa onlar da çeksin napalim herkes çekebilir yani madem o kadar kolay
satan agalar en kötü şeydir o yüzden agaları en iyisinden seçmen gerek yoksa iş yaş bir kere yakalandım oda bir beta yüzünden 7 alpha 1 beta agalar grubu 1 beta 7 alphayı yaktı yaw

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
satan agalar en kötü şeydir o yüzden agaları en iyisinden seçmen gerek yoksa iş yaş bir kere yakalandım oda bir beta yüzünden 7 alpha 1 beta agalar grubu 1 beta 7 alphayı yaktı yaw
Cidden ortaokulda 4 sene geçti ruhlarını okuyabiliyorum o zaman şimdi yüzlerini 1 kere filan gördüm çocukların o yüzden pandemide kesinlikle tek cekmedigim sürece kopya çekmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cidden ortaokulda 4 sene geçti ruhlarını okuyabiliyorum o zaman şimdi yüzlerini 1 kere filan gördüm çocukların o yüzden pandemide kesinlikle tek cekmedigim sürece kopya çekmem
ben gene şanslıyım agalar ekibim var bu senede agalarla akarız gene yapcak bir şey yok

Komando41.

80+ Silver
plana gerek yok yandakinden bak direk ne kastın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom