Neler Yeni

Kopya verdim suçlu bende oldum.

Yzef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yılmaz Efe bair
Sınav haftasında sosyal sınavında arkaşıma kopya verdim çok akkılı arkadaşım değiştirmeden tüm cümleleri aynı yazdı hoca anladı yanına çağırdı yanında bir şey diyemedim keşke ben kopya çekmedim deseydim demedim puan kıracakmış yarında dersi var sizce yanına gidip ne diyeyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Sınav haftasında sosyal sınavında arkaşıma kopya verdim çok akkılı arkadaşım değiştirmeden tüm cümleleri aynı yazdı hoca anladı yanına çağırdı yanında bir şey diyemedim keşke ben kopya çekmedim deseydim demedim puan kıracakmış yarında dersi var sizce yanına gidip ne diyeyim?
DFKSLGJAŞSLKFŞL AGA NE BEKLİYORDUN Kİ

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
kaçıncı sınıfsın kanka

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fettah Özalp
hocanı müsait bir zaman yakala konuş 2 seçenek var

1.seçenek: bunu arkadaşın yakın değil ise yani yeni tanıştığın birisi ise yap, hocam benden bakmış ayağı

2.seçenek: arkadaşını al hocanın yanına git güzelce özür dileyip birdaha olmayacağını söyleyin ve soruyu kendin yaptığını belirt aynı şekilde arkadaşında bunu kabul etmeli. bunları der isen senden puan kırmaya bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.seçenek: bunu arkadaşın yakın değil ise yani yeni tanıştığın birisi ise yap, hocam benden bakmış ayağı

2.seçenek: arkadaşını al hocanın yanına git güzelce özür dileyip birdaha olmayacağını söyleyin ve soruyu kendin yaptığını belirt aynı şekilde arkadaşında bunu kabul etmeli. bunları der isen senden puan kırmaya bilir.
kanka yeni fark ettim yaşın kaç

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa Erbaş
Sosyal 7. Sınıfa kadar var çok puan kırmaz hatta arkadaşınla özür dilerseniz hiç kırmayabilir

enest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes Talha Baysan
ne kadar puan kırcak? eğer çok kırmıyacaksa konuşmaya bile gerek yok tamam hocam özür dilerim de geç

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
ne kadar puan kırcak? eğer çok kırmıyacaksa konuşmaya bile gerek yok tamam hocam özür dilerim de geç
60 Puan kırmıştı benden abartmayın o kadar.Hoca çok gıcık değilse çok kırmaz ama.

(Çok profesyonelce silgi üzerinden hallediyorduk hoca silgiyi yerden aldı patladık sonra).

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
biz onu ingilizcede yaptık 3umuzde 95 aldık hoca anladı ama bişey olmadı

Yzef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yılmaz Efe bair

kanka yeni fark ettim yaşın kaç
13 yaşındayım da o arkadaşım yakın arkadaşım ama bazende gıcık olduğum arkadaşım

Birine derdimi anlatıyorum ama dinleyen yok tam tersine gülen var😒

Son düzenleme:

enest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes Talha Baysan
60 Puan kırmıştı benden abartmayın o kadar.Hoca çok gıcık değilse çok kırmaz ama.

(Çok profesyonelce silgi üzerinden hallediyorduk hoca silgiyi yerden aldı patladık sonra).
bende arkadaşla kağıt değiştirmiştim hoca ikimizede K girmişti. O zamanlar iphone 5 im vardı full ondan bakmıştım cevaplara. Nasip değilmiş beklemediğimiz yerden vurulduk 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Yzef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,260
Son üye
rahmandogan
Top Bottom