Kopya verdim suçlu bende oldum.

Yzef

80+
Reaksiyon skoru
3
Sınav haftasında sosyal sınavında arkaşıma kopya verdim çok akkılı arkadaşım değiştirmeden tüm cümleleri aynı yazdı hoca anladı yanına çağırdı yanında bir şey diyemedim keşke ben kopya çekmedim deseydim demedim puan kıracakmış yarında dersi var sizce yanına gidip ne diyeyim?

Sınav haftasında sosyal sınavında arkaşıma kopya verdim çok akkılı arkadaşım değiştirmeden tüm cümleleri aynı yazdı hoca anladı yanına çağırdı yanında bir şey diyemedim keşke ben kopya çekmedim deseydim demedim puan kıracakmış yarında dersi var sizce yanına gidip ne diyeyim?
DFKSLGJAŞSLKFŞL AGA NE BEKLİYORDUN Kİ

kaçıncı sınıfsın kanka

hocanı müsait bir zaman yakala konuş 2 seçenek var

1.seçenek: bunu arkadaşın yakın değil ise yani yeni tanıştığın birisi ise yap, hocam benden bakmış ayağı

2.seçenek: arkadaşını al hocanın yanına git güzelce özür dileyip birdaha olmayacağını söyleyin ve soruyu kendin yaptığını belirt aynı şekilde arkadaşında bunu kabul etmeli. bunları der isen senden puan kırmaya bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.seçenek: bunu arkadaşın yakın değil ise yani yeni tanıştığın birisi ise yap, hocam benden bakmış ayağı

2.seçenek: arkadaşını al hocanın yanına git güzelce özür dileyip birdaha olmayacağını söyleyin ve soruyu kendin yaptığını belirt aynı şekilde arkadaşında bunu kabul etmeli. bunları der isen senden puan kırmaya bilir.
kanka yeni fark ettim yaşın kaç

Sosyal 7. Sınıfa kadar var çok puan kırmaz hatta arkadaşınla özür dilerseniz hiç kırmayabilir

ne kadar puan kırcak? eğer çok kırmıyacaksa konuşmaya bile gerek yok tamam hocam özür dilerim de geç

ne kadar puan kırcak? eğer çok kırmıyacaksa konuşmaya bile gerek yok tamam hocam özür dilerim de geç
60 Puan kırmıştı benden abartmayın o kadar.Hoca çok gıcık değilse çok kırmaz ama.

(Çok profesyonelce silgi üzerinden hallediyorduk hoca silgiyi yerden aldı patladık sonra).

biz onu ingilizcede yaptık 3umuzde 95 aldık hoca anladı ama bişey olmadı

kanka yeni fark ettim yaşın kaç
13 yaşındayım da o arkadaşım yakın arkadaşım ama bazende gıcık olduğum arkadaşım

Birine derdimi anlatıyorum ama dinleyen yok tam tersine gülen var😒

Son düzenleme:
60 Puan kırmıştı benden abartmayın o kadar.Hoca çok gıcık değilse çok kırmaz ama.

(Çok profesyonelce silgi üzerinden hallediyorduk hoca silgiyi yerden aldı patladık sonra).
bende arkadaşla kağıt değiştirmiştim hoca ikimizede K girmişti. O zamanlar iphone 5 im vardı full ondan bakmıştım cevaplara. Nasip değilmiş beklemediğimiz yerden vurulduk 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Yzef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,534
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri