Neler Yeni

Korece R/L nasıl okunur?

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar Korecede R/L diye bir harf var. Şimdi bu R/L kelimenin başında ise R diye okunur. Hecenin aynı altına geldiği zaman da L diye okunur. Ama ben L harfinin nasıl olacağını anlamadım. Yani o hecenin altına geldiği zaman L diye okunur lafını anlayamadım. Bana bu altını çizdiğim şeyi anlatabilecek biri var mı?

SnareEcho

80+ Silver
Formal ingilizce gerekir daha cok dili tam ogrenmek icin. Ozellikle grammer konularinda. Kendini hem o konularda gelistirmis olursun bence ingilizce devam et.

Tongucun dil derslerini bilemem ama, Test kitaplarini TYT calismak icin cozmus birisi olarak hic begenmemistim. Dil olarakta cok iyi olacagini sanmam.
Tamamdır teşekkürler hocam. Zaten şu anda elimde bir tane korece öğrenme kitabı var. Yengemin de elinde 1-2 tane var bana onu da verecek. Daha üzerinde çeviri de kullanırım merak ettiğim kelimeleri kullanmak için. Bir de defterim var yanımda. Ha bir de yengemin arkadaşının bir yakını korece biliyor. Ondan ücretsiz ders alma durumum da var. Yani kaynak bol.

Livaković

80+ Silver
Sadece hak edeni yerine yolladık 😏
Ben birazdan hakkettiğin yeri gösteceğim sana :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

BENİM PP KARDEŞİMİ NASIL BANLATIRSINIZ ULAN
Burdayım 1hafta ceza aldım 1 haftanın sonunda bu arkadaşın bu cezaya sevindiğini ve kışkırttığını görünce cezalıyken bile ne kadar kudurttuğumu görünce daha çok mutlu oldum yokken bile olay oluyoruz neyse bu arkadaşa hayatta başarılar daha yazmayacağım bir mod tarafından tekrar haksız yere uzaklaştırma yemek istemiyorum :D

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Ben birazdan hakkettiğin yeri gösteceğim sana :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdayım 1hafta ceza aldım 1 haftanın sonunda bu arkadaşın bu cezaya sevindiğini ve kışkırttığını görünce cezalıyken bile ne kadar kudurttuğumu görünce daha çok mutlu oldum yokken bile olay oluyoruz neyse bu arkadaşa hayatta başarılar daha yazmayacağım bir mod tarafından tekrar haksız yere uzaklaştırma yemek istemiyorum :D
Hoşgeldin reis engelle geç

Top Bottom