evet lehim pastası sıcak ve sürekli çalışmaktan dolayı terleme yapıyor her kart yapar, tamir görmemiş demek için kartın içinin komple incelenmesi lazım o terleme sıkıntı yapacak bir şey değil kartı yüke teste sok bir problem yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsinAnladığım kadarıyla benim oksit dediğim normal sıkıntı yapmaz demi
Normal gibi görünüyor. Stres testinde ya da oyun oynarken belli olur bir şey olup olmadığı.Anladığım kadarıyla benim oksit dediğim normal sıkıntı yapmaz demi
fatura tarihi nedir ürünün?Adam ile konuştum fabrikasyon izleri dedi asla tamir görmedi dedi
hocam ne oksiti kart erimis bu arada saka ama genelde tamir goren kartlarda oluyor temizlemeyi unutmus olabilirler bir peceteye kolonca surup temizleyine gerki gecmezse o zaman dusunuruz onuYeni aldığım ekran karti oksitlenmiş mi beni çok korkuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar oksit değildir umarım
Emin misiniz kolonya ile temizlemek konusundahocam ne oksiti kart erimis bu arada saka ama genelde tamir goren kartlarda oluyor temizlemeyi unutmus olabilirler bir peceteye kolonca surup temizleyine gerki gecmezse o zaman dusunuruz onu
iade alıyorum diyorsa ve forumda bir problem olmaz denmesine rağmen ısrarla bildiğin cevabın sorusunu soruyorsan bir zahmet iade et ve forumda ki üyelerde rahata kavuşsun.Emin misiniz kolonya ile temizlemek konusunda
Arkadaşlar adam iade alabilir iade etmeli miyim bir sıkıntı çıkar mi
Biri diyo mining biri diyo erimis temizle hangi birine inanayım şaşırdım hocamiade alıyorum diyorsa ve forumda bir problem olmaz denmesine rağmen ısrarla bildiğin cevabın sorusunu soruyorsan bir zahmet iade et ve forumda ki üyelerde rahata kavuşsun.
En iyisi iade etmek sağlam al gerekirse düşük model olsun empati yaptım üzülüldüm laEmin misiniz kolonya ile temizlemek konusunda
Arkadaşlar adam iade alabilir iade etmeli miyim bir sıkıntı çıkar mi
Benim fikrimi sorarsan erimiş diyen veya diyenler kimse bende buna katılıyorum oksitlenme değil orda erime görüyorum ben ve erimiş bir kart ilerde sıkıntı yaratma potansiyelli bir karttır adam şuan iade alabilirim kafasındayken iadeni etmeni tavsiye ederim o kart normal değil içi açılmışmı açılmamış mı bilemem tek bildiğin bir şey varsa kartın bakımları yapılmamış ve çok yüksek ısı değerlerine uzun süre boyunca maruz bırakılmış.Biri diyo mining biri diyo erimis temizle hangi birine inanayım şaşırdım hocam
oda iade alırsa şuan iade alırım diyor yarın iade almam da diyebilir işte bu yüzden ikinci el ürün almaya genel olarka çok sıcak bakmıyorum ve alınmasınıda önermiyorum.En iyisi iade etmek sağlam al gerekirse düşük model olsun empati yaptım üzülüldüm la
Abi şuan dediği dakikasın da alırım demek değil bence oda müsait değildir bu arkadaş da değildirBenim fikrimi sorarsan erimiş diyen veya diyenler kimse bende buna katılıyorum oksitlenme değil orda erime görüyorum ben ve erimiş bir kart ilerde sıkıntı yaratma potansiyelli bir karttır adam şuan iade alabilirim kafasındayken iadeni etmeni tavsiye ederim o kart normal değil içi açılmışmı açılmamış mı bilemem tek bildiğin bir şey varsa kartın bakımları yapılmamış ve çok yüksek ısı değerlerine uzun süre boyunca maruz bırakılmış.
oda iade alırsa şuan iade alırım diyor yarın iade almam da diyebilir işte bu yüzden ikinci el ürün almaya genel olarka çok sıcak bakmıyorum ve alınmasınıda önermiyorum.
Abi şuan dediği dakikasın da alırım demek değil bence oda müsait değildir bu arkadaş da değildir bBenim fikrimi sorarsan erimiş diyen veya diyenler kimse bende buna katılıyorum oksitlenme değil orda erime görüyorum ben ve erimiş bir kart ilerde sıkıntı yaratma potansiyelli bir karttır adam şuan iade alabilirim kafasındayken iadeni etmeni tavsiye ederim o kart normal değil içi açılmışmı açılmamış mı bilemem tek bildiğin bir şey varsa kartın bakımları yapılmamış ve çok yüksek ısı değerlerine uzun süre boyunca maruz bırakılmış.
oda iade alırsa şuan iade alırım diyor yarın iade almam da diyebilir işte bu yüzden ikinci el ürün almaya genel olarka çok sıcak bakmıyorum ve alınmasınıda önermiyorum.
Ben ikinci el rx 6600 xt almıştım kart çok temiz çok sağlamdı hiç bir problemi yoktu satıcıya bağlı bir şeyBenim fikrimi sorarsan erimiş diyen veya diyenler kimse bende buna katılıyorum oksitlenme değil orda erime görüyorum ben ve erimiş bir kart ilerde sıkıntı yaratma potansiyelli bir karttır adam şuan iade alabilirim kafasındayken iadeni etmeni tavsiye ederim o kart normal değil içi açılmışmı açılmamış mı bilemem tek bildiğin bir şey varsa kartın bakımları yapılmamış ve çok yüksek ısı değerlerine uzun süre boyunca maruz bırakılmış.
hocam egerki islem gormus ise ve temizlenmemis ise kolonyali bir pecete ile temizleyin zaten kolonya ucar muhtemelen islem gormus ve flux kalintisi oda egerki iade etmek istemiyosaniz temizleyin ama o kart muhtemelen cok acemice tamir edilmis ve eritmis olabilirler kartiEmin misiniz kolonya ile temizlemek konusunda