milenix
80+ Gold
çokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım17ye giricem
çokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım17ye giricem
Hocam etkiden çıkamadım sanırsam hani çok merak bilmem ne bilmem ne derler ya ondan geldi başımıza hep zatençokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım
şimdi gene korkacağımı bildiğim halde siccin serisine bile başlamayı düşündüm ama dabbe serisinde psikolojimi kaybettim sanırsam beynim bana oyunlar oynuyor bilinçaltımda şuan olduğu için halisünasyon görüyorum saniyelik.çokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım
normaldir. etkisinden çıkana kadar yeni bir taneye başlamayın. kafanı başka şeylerle meşgul etmeyi deneyebilirsin arkadaşlarınla ailenle sevdiklerinle fln takıl sohbet et unutmaya çalış ve korkacak hiç bir şey olmadığına inandır geçerHocam etkiden çıkamadım sanırsam hani çok merak bilmem ne bilmem ne derler ya ondan geldi başımıza hep zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi gene korkacağımı bildiğim halde siccin serisine bile başlamayı düşündüm ama dabbe serisinde psikolojimi kaybettim sanırsam beynim bana oyunlar oynuyor bilinçaltımda şuan olduğu için halisünasyon görüyorum saniyelik.
Neden korkuyorsun ki, unutma Allah seni bütün canlılar arasında üstün yarragi sen istemediğin sürece sana herhangi bir varlık birsey yapamaz, baya abartılı korku seninki Allah a sığınmerhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
Psikolojik den kaynaklı tamamen çözümü zihnini rahatlatmak. Komik, Eğlenceli Film , Dizi İzlemek. Anime ... Arkadaşınla oyun oynamak veya kendi başına tamamen mutlu olmaya çalışmak. Dram Korku Üzüntü şeylerden uzak durmak.merhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
vertigomu yaşıyorum diye düşünmeye başladım kullak çınlamamda var ama korku filmiyle beraber gelmesi pek etik gelmiyor şuk salsan deprem oluyormuş gibi hissediyorum resmen yatak sallanıyor ailem dediklerime inanmıyor.Psikolojik den kaynaklı tamamen çözümü zihnini rahatlatmak. Komik, Eğlenceli Film , Dizi İzlemek. Anime ... Arkadaşınla oyun oynamak veya kendi başına tamamen mutlu olmaya çalışmak. Dram Korku Üzüntü şeylerden uzak durmak.
dabbe serisinde özel ses teknikleri kullanılıyordu yanlış hatırlamıyosam ondan olabilir belki.vertigomu yaşıyorum diye düşünmeye başladım kullak çınlamamda var ama korku filmiyle beraber gelmesi pek etik gelmiyor şuk salsan deprem oluyormuş gibi hissediyorum resmen yatak sallanıyor ailem dediklerime inanmıyor.
Geçmiş olsun hocam bende de bu tip şeyler oluyor bazı izlediğim veya gördüğüm şeylerde. Mesela geçen sene derin uykudayken birden uyanmıştım gece ve bize yakın bir apartmanda cinnet geçiren bi adam vardı silah sesleri, çığlıklar vs. hayatımda hiç o kadar titrememiştim. Tabi bu biraz psikolojik. Cinnet geçiren adamı neden bilmiyorum Half Life 2'de Ravenholm bölümündeki adama benzetiyorummerhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
Korkunun üstüne üstüne gidersen de düzelir. 3-4 yıl önce yazın gece uyandığımda balkonda sallanan bitkiyi cadı sanıp 1 saat filan ona bakmıştım daha sonra mutfaktan bıçak alıp yanına gidince bitki olduğunu gördümmerhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir