Neler Yeni

Korku fimi izledikten sonra gelen titreme+başdönme sorunu

Livaković

80+ Silver
çokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım
Hocam etkiden çıkamadım sanırsam hani çok merak bilmem ne bilmem ne derler ya ondan geldi başımıza hep zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

çokta küçük değilmişsin toparlarsın sadece kendini korkacak bir şey olmadığına inandırman lazım
şimdi gene korkacağımı bildiğim halde siccin serisine bile başlamayı düşündüm ama dabbe serisinde psikolojimi kaybettim sanırsam beynim bana oyunlar oynuyor bilinçaltımda şuan olduğu için halisünasyon görüyorum saniyelik.

milenix

80+ Gold
Hocam etkiden çıkamadım sanırsam hani çok merak bilmem ne bilmem ne derler ya ondan geldi başımıza hep zaten :D

şimdi gene korkacağımı bildiğim halde siccin serisine bile başlamayı düşündüm ama dabbe serisinde psikolojimi kaybettim sanırsam beynim bana oyunlar oynuyor bilinçaltımda şuan olduğu için halisünasyon görüyorum saniyelik.
normaldir. etkisinden çıkana kadar yeni bir taneye başlamayın. kafanı başka şeylerle meşgul etmeyi deneyebilirsin arkadaşlarınla ailenle sevdiklerinle fln takıl sohbet et unutmaya çalış ve korkacak hiç bir şey olmadığına inandır geçer

merhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
Neden korkuyorsun ki, unutma Allah seni bütün canlılar arasında üstün yarragi sen istemediğin sürece sana herhangi bir varlık birsey yapamaz, baya abartılı korku seninki Allah a sığın

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf Yöndemli
Şu an 17 yaşındayım, 11-12 yaşlarında ben de hep dabbe siccin gibi cin filmleri izlerdim ama etkisinde kalmazdım hiç. Taa ki rüyama girip gerçek hayatıma etki edene kadar. O yaşlarda 4-5 ay etkisinden çıkamadım izlemeyi bıraktım. Ama zaman geçtikçe gerçekten korkacak bir şey olmadığını anlıyorsun. Zamanla sende etkisinden çıkabilirsin doktorluk bir mevzu olduğunu düşünmüyorum ama sen yine de gitmek istersen git filmlere de bir müddet ara ver bence.

Coolpanda

80+ Silver
Bende korku filmi izlersem uyuyamıyorum, sonra sanki 7 şiddetinde deprem var gibi yatak sallanıyor. Korku filmi bize göre değil.

EmreUzn3

80+ Bronze
merhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
Psikolojik den kaynaklı tamamen çözümü zihnini rahatlatmak. Komik, Eğlenceli Film , Dizi İzlemek. Anime ... Arkadaşınla oyun oynamak veya kendi başına tamamen mutlu olmaya çalışmak. Dram Korku Üzüntü şeylerden uzak durmak.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İnsanlarla bolca sohbet et, kendini güçlü olduğuna inandır atlatırsın. Durumun şu an ciddiyse ailene neler hissettiğini detaylı açıklayabilirsin, bi uzmana gidip gitmemeye de onlarla karar verirsiniz.

Livaković

80+ Silver
Psikolojik den kaynaklı tamamen çözümü zihnini rahatlatmak. Komik, Eğlenceli Film , Dizi İzlemek. Anime ... Arkadaşınla oyun oynamak veya kendi başına tamamen mutlu olmaya çalışmak. Dram Korku Üzüntü şeylerden uzak durmak.
vertigomu yaşıyorum diye düşünmeye başladım kullak çınlamamda var ama korku filmiyle beraber gelmesi pek etik gelmiyor şuk salsan deprem oluyormuş gibi hissediyorum resmen yatak sallanıyor ailem dediklerime inanmıyor.

Graytex

80+
vertigomu yaşıyorum diye düşünmeye başladım kullak çınlamamda var ama korku filmiyle beraber gelmesi pek etik gelmiyor şuk salsan deprem oluyormuş gibi hissediyorum resmen yatak sallanıyor ailem dediklerime inanmıyor.
dabbe serisinde özel ses teknikleri kullanılıyordu yanlış hatırlamıyosam ondan olabilir belki.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Geçmiş olsun hocam bende de bu tip şeyler oluyor bazı izlediğim veya gördüğüm şeylerde. Mesela geçen sene derin uykudayken birden uyanmıştım gece ve bize yakın bir apartmanda cinnet geçiren bi adam vardı silah sesleri, çığlıklar vs. hayatımda hiç o kadar titrememiştim. Tabi bu biraz psikolojik. Cinnet geçiren adamı neden bilmiyorum Half Life 2'de Ravenholm bölümündeki adama benzetiyorum

Korkunun üstüne üstüne gidersen de düzelir. 3-4 yıl önce yazın gece uyandığımda balkonda sallanan bitkiyi cadı sanıp 1 saat filan ona bakmıştım daha sonra mutfaktan bıçak alıp yanına gidince bitki olduğunu gördüm

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son durum nedir neler yaşandı merak ettim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,251
Üyeler
162,659