Neler Yeni

Korku fimi izledikten sonra gelen titreme+başdönme sorunu

Livaković

80+ Silver
merhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
psikolojik olduğunu düşünüyorum şikayetleriniz devam ederse doktora danışsanız daha iyi olur

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
psikolojik

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
merhabalar şimdi ben bundan 4 gün önce dabbe serisini izledim ve izlediğim gün korktum bazı sahnelerinde korktum titredim neyse ilk gün bir şey olmadı ertesi gün yatarken yatağımda titremeye başladım benmi titriyorum yatakmı ona emin değilim ve baş dönmemde başladı buna istinaden bu durumları psikolojiye bağlıyorum hastamıyım onada emin değilim ama yatağımın sallanması yada benim titretmem gerçekten beni geriyoR Bunun sebebi nedir
kendini korkacak bir şey olmadığına ikna et ve felak-nas oku (müslüman değilsen geçebilirsin)

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Psikolojik olarak korkmuşsun biraz zamana bırak geçmezse bir doktora görün

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi doktora gitmemimi öneririsiniz aileme haber etmelimiyim yarın annem gelecek kontrol edeceğini söyledi doktor konusunda ısrar etmelimiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendini korkacak bir şey olmadığına ikna et ve felak-nas oku (müslüman değilsen geçebilirsin)
agnostiğim hem inanıyorum hem inanmıyorum ama okumayı deneyebilirim

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Bence psikolojik. Küçükken bende Dabbe'yi izlediğimde 4 5 gün etkisinde kalıyordum. Zamana bırak olmadı psikoloğa gidersin.

Livaković

80+ Silver
Bence psikolojik. Küçükken bende Dabbe'yi izlediğimde 4 5 gün etkisinde kalıyordum. Zamana bırak olmadı psikoloğa gidersin.
çok merak devamını anladınız öyleymiş çokda merak ediyordum izledim etkisindeyim sanırsam muhtemelen maksimum 1 ay içerinsde atlatırım şimdilik kendimi takip edecğeim baktım delirme konumuna geldim bi uzmana danışacağım.

milenix

80+ Gold
şimdi doktora gitmemimi öneririsiniz aileme haber etmelimiyim yarın annem gelecek kontrol edeceğini söyledi doktor konusunda ısrar etmelimiyim

agnostisizm öyle bir şey değil ki
kaç yaşındasın ona göre doktara git veya gitme

Berke123

80+ Bronze

kanka agnostisizmi biraz yanlış anlamışsın gibi

Top Bottom