Neler Yeni

Korona olayı !!

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
Konu biraz karışık anlamaya çalışın, Kuzenimin annesi ve babası ayrı ben baba tarafıyım. Amcam ( Kuzenimin babası ) annesinde kalıyor kuzenimde arada geliyor son 1.5 haftadır orada normalde 2-3 gün kalır gider meğersem annesi korona olduğu için burada tutuyorlarmış. Biz geçen gün ziyarete 1 hafta öncede oraya 3 gün yatılı kalmak için gittim. Bu konu hakkında ne yapabilirim testler felan nasıl oluyor bilginiz var mı ? Bu arada amcamın yaptığını tamamen aptallık olarak görüyorum evde 65 yaş üstü biri varken virüs riski olan birini eve alıp bize söylemiyor biz oraya ziyarete felan gidiyoruz bu olayı bilsem gitmezdim.

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Şehirden şehire değişiyor, belirti olmadan test yapmayabilirler. Kendini karantinaya al, taşıyıcı olabilirsin ailene bulaştırma.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehirden şehire değişiyor, belirti olmadan test yapmayabilirler. Kendini karantinaya al, taşıyıcı olabilirsin ailene bulaştırma.
Çalışıyorum işe gitmeyeceğim, ailemle birlikte gittik ziyarete 1 hafta oldu yaşım 17 olduğundan belki belirtileri pek hisstermiyor olabilirim ailemdede sıkıntı yok gibi şuan inşallah bir şey olmaz.

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Çalışıyorum işe gitmeyeceğim, ailemle birlikte gittik ziyarete 1 hafta oldu yaşım 17 olduğundan belki belirtileri pek hisstermiyor olabilirim ailemdede sıkıntı yok gibi şuan inşallah bir şey olmaz.
Toplam 15 günde belirti vermezseniz temizsinizdir. Yine de dikkat edin .

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
geçmiş olun bence bu zamanlarda hiç çıkmamamız gerek dışarıya.

T.P.G.

80+ Titanium
Eğer ordayken ağzını burnunu ellediysen büyük sıkıntı yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olun bence bu zamanlarda hiç çıkmamamız gerek dışarıya.
aynen, millet virüs bitti dedi görmemiş gibi dağıldılar. eğer 1 2 ay daha sabretselerdi daha virüs falan çok az olurdu

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Eğer ordayken ağzını burnunu ellediysen büyük sıkıntı yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen, millet virüs bitti dedi görmemiş gibi dağıldılar. eğer 1 2 ay daha sabretselerdi daha virüs falan çok az olurdu
bide nerde çıkacakları belli olmuyor benim babam patronlarıyla toplantıya gidince 1 kişi corona çıktığından karantinaya alındılar 5.günde umarım bişey çıkmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
yapacak pek bir şey yok hastanede bekliyecek halin yok maddi olarak yanında ol her şey hallolur

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Konu biraz karışık anlamaya çalışın, Kuzenimin annesi ve babası ayrı ben baba tarafıyım. Amcam ( Kuzenimin babası ) annesinde kalıyor kuzenimde arada geliyor son 1.5 haftadır orada normalde 2-3 gün kalır gider meğersem annesi korona olduğu için burada tutuyorlarmış. Biz geçen gün ziyarete 1 hafta öncede oraya 3 gün yatılı kalmak için gittim. Bu konu hakkında ne yapabilirim testler felan nasıl oluyor bilginiz var mı ? Bu arada amcamın yaptığını tamamen aptallık olarak görüyorum evde 65 yaş üstü biri varken virüs riski olan birini eve alıp bize söylemiyor biz oraya ziyarete felan gidiyoruz bu olayı bilsem gitmezdim.

Dostum koronadan dolayı kimseyle muhattap olmamak gerek yakın arkadaşlarla tokalaşma gibi şeyler mesela. Akrabalara gidip gelmek. Ne yazikki korona bitene kadar ben herkesle yakın mesafeye geçici olarak ara vermek zorunda kaldım. En çok işte akrabalrdan geliyor korona. Mesela benim alt ve üst komşum korona kaptılar. Alt komşum dügüne gitmiş oradan kapmış ve üst komşumada bulaştırmış. 9 gündür koronalar biz de bir şey yok bakalım bize bulaştımı bulaşmadımı 1 haftaya en geç kokusu çıkacak. Geçmiş olsun d vitamini ve c vitamini bu hastalıgın şimdilik çözümü gibi görünüyor.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
aaga kasaba gibi biryerdeysen doktora gitme derim kendini al karantinaya çünkü negatifleri bazen kasabalar pozitife çeviriyoer büyük yerdeysen güvenli şekilde hastaneye git test yaptır burnuna uzun bi çubuk sokuyorlar zor değil ama ilaç veriyorlar bazılarına ilaçlarda güvenilşir deil diyorlar bazen ilaçta vermiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,688
Üyeler
168,023
Son üye
yigiteliza22
Top Bottom