DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,883
:')))))Profil fotoğrafın çok güzel![]()
:')))))Profil fotoğrafın çok güzel![]()
Çırılçıplak yatıyorum boxer ı bile çıkarıyorum, petekler kapalı ama yanıyorumDostum yatmadan önce soğuk bir duş al, ince giyin ve odandaki peteği kapat. Daha sonra uyurken üstüne ince bir şeyler ört. Yüksek ateş zararlı olabilir.
O zamanda ters orantı olur çok zorlamaÇırılçıplak yatıyorum boxer ı bile çıkarıyorum, petekler kapalı ama yanıyorum
Camı aç dostum. Cidden 39 dereceden sonrası riskli. Hatta mümkünse balkonda yat. Hiç hafife alınacak bir durum değil. Corona'dan gidenler yüksek ateşten dolayı gidiyor.Çırılçıplak yatıyorum boxer ı bile çıkarıyorum, petekler kapalı ama yanıyorum
Naptın hocam? 39 derece olduğunu nereden anladınız adamı öldürceniz.Camı aç dostum. Cidden 39 dereceden sonrası riskli. Hatta mümkünse balkonda yat. Hiç hafife alınacak bir durum değil. Corona'dan gidenler yüksek ateşten dolayı gidiyor.
39 dereceden sonrası riskli demiştim.Naptın hocam? 39 derece olduğunu nereden anladınız adamı öldürceniz.
L çoktan öldü dostum.Death Note a yazdım seni haha (!) Geçmiş olsun. Beslenmene ve uykularına dikkat et. Arkadaşların dediği gibi duş al,ıhlamur gibi şeyler tüket. Vitamin al. Toz halinde suya katınca öyle şeyler var.