Korona Oldum Çok Ateşleniyorum

Dostum yatmadan önce soğuk bir duş al, ince giyin ve odandaki peteği kapat. Daha sonra uyurken üstüne ince bir şeyler ört. Yüksek ateş zararlı olabilir.
Çırılçıplak yatıyorum boxer ı bile çıkarıyorum, petekler kapalı ama yanıyorum

Çırılçıplak yatıyorum boxer ı bile çıkarıyorum, petekler kapalı ama yanıyorum
Camı aç dostum. Cidden 39 dereceden sonrası riskli. Hatta mümkünse balkonda yat. Hiç hafife alınacak bir durum değil. Corona'dan gidenler yüksek ateşten dolayı gidiyor.

Camı aç dostum. Cidden 39 dereceden sonrası riskli. Hatta mümkünse balkonda yat. Hiç hafife alınacak bir durum değil. Corona'dan gidenler yüksek ateşten dolayı gidiyor.
Naptın hocam? 39 derece olduğunu nereden anladınız adamı öldürceniz.

Naptın hocam? 39 derece olduğunu nereden anladınız adamı öldürceniz.
39 dereceden sonrası riskli demiştim. :)
Yani o derecelerde gezinmesin, uzun vadede problem çıkarabilir.
Coronavirüs = I9 12900K @5.9 GHz. Dolayısıyla yüksek soğutma gerekiyor. 360mm yerine 900mm sıvı soğutucu lazım.
@Letrion hocam bilgisayarını (vücut) virüslerden arındırman gerekiyor. Bu virüs işlemciyi (beyin) yüksek frekanslara çıkarıyor. Sağlam soğutabilirsen 10 güne kalmaz kendi kendine silinecek. Malwarebytes da işe yaramıyor.

Son düzenleme:
Death Note a yazdım seni haha (!) Geçmiş olsun. Beslenmene ve uykularına dikkat et. Arkadaşların dediği gibi duş al,ıhlamur gibi şeyler tüket. Vitamin al. Toz halinde suya katınca öyle şeyler var.

Death Note a yazdım seni haha (!) Geçmiş olsun. Beslenmene ve uykularına dikkat et. Arkadaşların dediği gibi duş al,ıhlamur gibi şeyler tüket. Vitamin al. Toz halinde suya katınca öyle şeyler var.
L çoktan öldü dostum.

Teşekkürler tavsiyelerin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,723
Üyeler
188,979
Son üye
qwaryi
Geri