Neler Yeni

korona virüsünden acayip derecede korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
korona virüsünden acayip derecede korkuyorum ve kafamda felaket senaryoları yazıyorum babam benim yaşımdan fazladır günde en az 1 paket sigara içiyor ve bu onu virüse karşı daha korumasız yapıyor Allah korusun ona bir şey olursa ne yaparım diye her dakika düşünüyorum bunun bir çaresi var mıdır?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Gerekli tedbirleri alırsanız bir sorun olmaz.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
boşver. stres yapıyorsun gereksiz bir biçimde. bende babm için korkuyorum. adam kalp hastası ve her gün dışarıda neredeyse. umursamıyorum ben.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Maskenizi takın. Sosyal mesafeye uyun. El temizliğine dikkat edin. Evinizi sık sık havalandırın. Toplu ortamlarda bulunmayın. Zaten bunları yaptığınız halde bulaşırsa yapacak bir şey yok. Takdiri Allah'a kalmış. Kronik rahatsızlık yoksa korkma. Grip gibi atlatırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maskenizi takın. Sosyal mesafeye uyun. El temizliğine dikkat edin. Evinizi sık sık havalandırın. Toplu ortamlarda bulunmayın. Zaten bunları yaptığınız halde bulaşırsa yapacak bir şey yok. Takdiri Allah'a kalmış. Kronik rahatsızlık yoksa korkma. Grip gibi atlatırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalp kapakçığı bilmemnesi var ama o etkilemiyor diye duydum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben de korkuyorum ama tedbirden başka yapacağımız bir şey yok. Elinden geldiği kadar dikkatli ol yeter.

Excator23cm

80+ Gold
korona virüse karşı elinde büyük bir koz var yakalanmamak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom