1-2 ay sürecek gibi söylentiler var tamamen benim düşüncem büyük adamların el değiştirmesi piyasayı karıştırmarlın amacıdır.Koronavirüs sizce buyurmu yoksa birkac aya geçermi
Çin orası orda hükümetin zor kullanması rutin birşeydir . Çinde insan hakları vesayre bir şey yokdur. Yönetim halk üzerinde tam yetkiye sahiptir . Yani istediği baskıyı kurmakta özgürdür hükumet . İsterse evinin kapısını çiviler dışardan çıkamazsın . Ben inanmıyorum çinin virusu kontrol altına aldığına wuhan da sonlanmış olabilir fakat diğer eyaletlerde patlak olmaması imkansız . Hem bu aralar 8 milyon insanın şebekesini kesildiğine dair söylentiler var Çinde . Çin kapalı kutudur arkadaşlar dışarıya kuş uçmucak dendimi uçmaz .Çinde ilk vaka Aralıkta meydana geldi. Dünya Sağlık Örgütüne 1 ay sonra salgın olduğunu bildirdiler. ve hastalığın çıktığı şehri karantinaya aldılar (10 milyon nüfus) ve hükümet zor kullanarak yaptı her şeyi, buradaki gibi herkes kendi ohalini sağlasın falan değil ve şuan hastalığın ortaya çıkışından itibaren 4 ay sürdü yenice karantinayı kaldırıyorlar. bu demek oluyor ki bizim için bu sadece başlangıç ve malesef uzun süre devam edecek
anlatmak istediğim şey insanlar kendi haline bırakılmadığı halde 3-4 ay yoğun geçmiş olması ve burda da ne yazık ki uzun süreceğini düşünüyorum.Çin orası orda hükümetin zor kullanması rutin birşeydir . Çinde insan hakları vesayre bir şey yokdur. Yönetim halk üzerinde tam yetkiye sahiptir . Yani istediği baskıyı kurmakta özgürdür hükumet . İsterse evinin kapısını çiviler dışardan çıkamazsın . Ben inanmıyorum çinin virusu kontrol altına aldığına wuhan da sonlanmış olabilir fakat diğer eyaletlerde patlak olmaması imkansız . Hem bu aralar 8 milyon insanın şebekesini kesildiğine dair söylentiler var Çinde . Çin kapalı kutudur arkadaşlar dışarıya kuş uçmucak dendimi uçmaz .