Neler Yeni

Koronavirüs sizce büyür mü

EnoEmo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ensar
Koronavirüs sizce buyurmu yoksa birkac aya geçermi

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Çok az test yapıyoruz . Şuan ki veriler Türkiye nin hiçde leyhine değil gittikçe korkunçlaşmaya başlıyor

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Koronavirüs sizce buyurmu yoksa birkac aya geçermi
1-2 ay sürecek gibi söylentiler var tamamen benim düşüncem büyük adamların el değiştirmesi piyasayı karıştırmarlın amacıdır.

RmzDayi

80+ Silver
ay sonuna bitecek demek çok isterdim ama sıkıntılı günler bizi bekliyor, herkes hazırlıklı olsun

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
evet malesef :(

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hiç belli olmaz...

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Sosyal mesafe çok önemli. Ne yazık ki ülkemizde yaşlı kesimin buna uyduğu yok. Sosyal mesafe yeterince uygulanırsa yaygınlaşma hızı azalır. İyileşenler artar ve yavaş yavaş sayı azalır.

ShacoRon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet arabacı
Çinde ilk vaka Aralıkta meydana geldi. Dünya Sağlık Örgütüne 1 ay sonra salgın olduğunu bildirdiler. ve hastalığın çıktığı şehri karantinaya aldılar (10 milyon nüfus) ve hükümet zor kullanarak yaptı her şeyi, buradaki gibi herkes kendi ohalini sağlasın falan değil ve şuan hastalığın ortaya çıkışından itibaren 4 ay sürdü yenice karantinayı kaldırıyorlar. bu demek oluyor ki bizim için bu sadece başlangıç ve malesef uzun süre devam edecek :(

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Çinde ilk vaka Aralıkta meydana geldi. Dünya Sağlık Örgütüne 1 ay sonra salgın olduğunu bildirdiler. ve hastalığın çıktığı şehri karantinaya aldılar (10 milyon nüfus) ve hükümet zor kullanarak yaptı her şeyi, buradaki gibi herkes kendi ohalini sağlasın falan değil ve şuan hastalığın ortaya çıkışından itibaren 4 ay sürdü yenice karantinayı kaldırıyorlar. bu demek oluyor ki bizim için bu sadece başlangıç ve malesef uzun süre devam edecek :(
Çin orası orda hükümetin zor kullanması rutin birşeydir . Çinde insan hakları vesayre bir şey yokdur. Yönetim halk üzerinde tam yetkiye sahiptir . Yani istediği baskıyı kurmakta özgürdür hükumet . İsterse evinin kapısını çiviler dışardan çıkamazsın . Ben inanmıyorum çinin virusu kontrol altına aldığına wuhan da sonlanmış olabilir fakat diğer eyaletlerde patlak olmaması imkansız . Hem bu aralar 8 milyon insanın şebekesini kesildiğine dair söylentiler var Çinde . Çin kapalı kutudur arkadaşlar dışarıya kuş uçmucak dendimi uçmaz .

ShacoRon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet arabacı
Çin orası orda hükümetin zor kullanması rutin birşeydir . Çinde insan hakları vesayre bir şey yokdur. Yönetim halk üzerinde tam yetkiye sahiptir . Yani istediği baskıyı kurmakta özgürdür hükumet . İsterse evinin kapısını çiviler dışardan çıkamazsın . Ben inanmıyorum çinin virusu kontrol altına aldığına wuhan da sonlanmış olabilir fakat diğer eyaletlerde patlak olmaması imkansız . Hem bu aralar 8 milyon insanın şebekesini kesildiğine dair söylentiler var Çinde . Çin kapalı kutudur arkadaşlar dışarıya kuş uçmucak dendimi uçmaz .
anlatmak istediğim şey insanlar kendi haline bırakılmadığı halde 3-4 ay yoğun geçmiş olması ve burda da ne yazık ki uzun süreceğini düşünüyorum.

Symbol

80+
Pek belli olmaz ancak dünyanın The Walking Dead'e dönüceğini de sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,745
Üyeler
163,714
Son üye
Rk64