Korsan Client Kullanmayın

Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar korsan client derken bahsettiğim oyun Minecraft biliyorsunuz ki minecraft'ın bir çok korsan clienti var çoğu kişi açık kaynak kodlu olduğu için legacy launcher kullanıyor ve 2 gün önce bir güncelleme yaptı bu güncelleme sonucu oyunun TL dosyası LL oldu bu LL dosyasını defender uyarısı vermektedir yani ''Windows kişisel bilgisayarınızı korudu" yani uzun lafın kısası korsan bir oyun kullanmayın para biriktirip oyunun orjinalini alın arkadaşlar. İnanmayanlar için
Ekran görüntüsü 2025-05-07 105237.webp

Arkadaşlar korsan client derken bahsettiğim oyun Minecraft biliyorsunuz ki minecraft'ın bir çok korsan clienti var çoğu kişi açık kaynak kodlu olduğu için legacy launcher kullanıyor ve 2 gün önce bir güncelleme yaptı bu güncelleme sonucu oyunun TL dosyası LL oldu bu LL dosyasını defender uyarısı vermektedir yani ''Windows kişisel bilgisayarınızı korudu" yani uzun lafın kısası korsan bir oyun kullanmayın para biriktirip oyunun orjinalini alın arkadaşlar. İnanmayanlar için Alıntıyı görüntüle
Prism Launcher kullan, Offline Bypass yap

Sorun çözüldü.

kullanmayın elbette

İnternetten değil oyun, duvar kağıdı indirirken bile iki kere düşünün.
Evet hocam , haklısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prism Launcher kullan, Offline Bypass yap

Sorun çözüldü.
Knk ben zaten crack kullanmıyorum yani şimdi son günlerde birazda crack kullanımı arttı oynadığım olan oyun minecraft olduğu için bu konuyu açtım.

Arkadaşlar korsan client derken bahsettiğim oyun Minecraft biliyorsunuz ki minecraft'ın bir çok korsan clienti var çoğu kişi açık kaynak kodlu olduğu için legacy launcher kullanıyor ve 2 gün önce bir güncelleme yaptı bu güncelleme sonucu oyunun TL dosyası LL oldu bu LL dosyasını defender uyarısı vermektedir yani ''Windows kişisel bilgisayarınızı korudu" yani uzun lafın kısası korsan bir oyun kullanmayın para biriktirip oyunun orjinalini alın arkadaşlar. İnanmayanlar için Alıntıyı görüntüle
Bu virüs falan değilki sadece microsofta 100 dolar lisans ödemeyen programlarda böyle uyarı verdiğini duymuştum, yinede bu launcher kötü onun yerine sklauncher öneririm

Bu virüs falan değilki sadece microsofta 100 dolar lisans ödemeyen programlarda böyle uyarı verdiğini duymuştum, yinede bu launcher kötü onun yerine sklauncher öneririm
yok be kral crack birisi değilim artık hem telif ve lisans haklarına karşı ihlal hemde dini açıdan kul hakkıdır crack

"Yine de kullan" seç ve devam et. Defender kararı sana bıraktığına göre o kadar da tehlikeli bir şey değil. Şüpheli sadece. Yargıda şüphe kanıt sayılmaz.

Son düzenleme:
Yine de kullan seç ve devam et. Defender kararı sana bıraktığına göre o kadar da tehlikeli bir şey değil. Şüpheli sadece. Yargıda şüphe kanıt sayılmaz.
Dediğim gibi zaten crack kul hakkıdır hani artık her şeyi yasal yollardan edinmeye çalışacağım hani bu forumum ise insanları uyarmak oldu.

Geri