Neler Yeni

Korsan İndirmek Hırsızlık Mıdır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sayın Arkadaşlar,
görüyorum ki bir crack konusu açılmış...
e bensiz olur mu :D
Tak diye nasıl burdayım?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
peki ya böyle düşünmeyip
param yok ama oyun güzel indirmek ve oynamak isterim diyen birisi hırsız mıdır sayın karar verici?
Kendi fikrimi belirttiğim bir yerde benle dalga geçiyorsan bu senin zihniyetinden kaynaklıdır sayın fışkıran zeka.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Evet , emek hırsızlığına giriyor malesef ama ben asla yargılamıyorum yanlış anlama :d
yo yo yanlış anlamıyorum tutupda ğaaaaa hırsız sen l*net olası bir vatan hainisin dostum rp lerine girmedikten sonra sorun değil.
Kimse kimseye karısmasa iyi ama maalesef bu bir türlü olmuyor

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
Arkadaş şu soruyu artık sormayın 50 tane konu var ve 50sinde de kavga ile biten bir son var. Herkesin kafasındaki düşünce abi nolacak ya 250 TL'cik altı üstü babasından alır falan. O iş de öyle değil . 15 yaşının altında olan bir çok kardeşimiz var şu forumda ve pc oynayan şimdi bu adam zar zor babasını ikna etmiş bilgisayarını aldırmış. Zaten bilgisayar bence evde olması gereken bir şey. Neyse şimdi bu çocuk para kazanmıyor, çalışmıyor. Ne yapacak oyun almak için babasına gidip baba oyun alacağım 250 TL ver mi diyecek. Diyenlar var onlarda işte ahkam kesen yok emek hırsızlığı yok şöyle yok böyle. E öyle de bu 15 yaşında 16 yaşında para kazanmayan babasından istemekten çekinen kardeşlerimizi düşündüğünüz zaman ne yapacaklar oynamak istiyorlar oynamasınlar mı ? 250 TL Türkiye şartlarında kolay kazanılan bir para değil. 30 TL günlük veren bir yer de 8 9 gün çalışması gerekiyor. Asgeri ücret veren bir yer de de 4 gün çalışması gerekiyor. Şimdi 4 gün hayatında hiç çalışmamış biri der ki ya ne olacak girip çalışsın. Biraz anlayış gösterin insanlara. Herkes baba parası yemeyi sevmiyor olabilir. He şu da var adam kendi parasını kazanıp alıyordur ona laf yok ya da adamın parası vardır ve almıyordur o emek hırsızlığı ama sözüm meclis dışında. İyi forumlar bence daha fazla uzatılmasın şu konu.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
C11D155D-8EEC-4F69-8401-5A96FA35862B.jpeg

Ne Hırsızlığı Hocam ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kendi fikrimi belirttiğim bir yerde benle dalga geçiyorsan bu senin zihniyetinden kaynaklıdır sayın fışkıran zeka.
övgün için teşekkür ederim
dalga geçmedim durumu sordum sana sadece
geçmişin o kadar kirli ki bu konuyla alakalı basit bir soruyu bile oraya çektin.
Kendinle ilgili verdigin bu oldukca gerekli bilgi icin teşekkür ederm iyi günler.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Arkadaş şu soruyu artık sormayın 50 tane konu var ve 50sinde de kavga ile biten bir son var. Herkesin kafasındaki düşünce abi nolacak ya 250 TL'cik altı üstü babasından alır falan. O iş de öyle değil . 15 yaşının altında olan bir çok kardeşimiz var şu forumda ve PC oynayan şimdi bu adam zar zor babasını ikna etmiş bilgisayarını aldırmış. Zaten bilgisayar bence evde olması gereken bir şey. Neyse şimdi bu çocuk para kazanmıyor, çalışmıyor. Ne yapacak oyun almak için babasına gidip baba oyun alacağım 250 TL ver mi diyecek. Diyenlar var onlarda işte ahkam kesen yok emek hırsızlığı yok şöyle yok böyle. E öyle de bu 15 yaşında 16 yaşında para kazanmayan babasından istemekten çekinen kardeşlerimizi düşündüğünüz zaman ne yapacaklar oynamak istiyorlar oynamasınlar mı ? 250 TL Türkiye şartlarında kolay kazanılan bir para değil. 30 TL günlük veren bir yer de 8 9 gün çalışması gerekiyor. Asgeri ücret veren bir yer de de 4 gün çalışması gerekiyor. Şimdi 4 gün hayatında hiç çalışmamış biri der ki ya ne olacak girip çalışsın. Biraz anlayış gösterin insanlara. Herkes baba parası yemeyi sevmiyor olabilir. He şu da var adam kendi parasını kazanıp alıyordur ona laf yok ya da adamın parası vardır ve almıyordur o emek hırsızlığı ama sözüm meclis dışında. İyi forumlar bence daha fazla uzatılmasın şu konu.
İşte buna cevap verişleri de ne biliyor musun ? ''Almasınlar'' oluyor. Bilmiyor tabi kendisi alıyor son model pc de veriyor 500 lirayı oyuna kafası rahat.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
knka örnek cok sacma ve alakasız :/
Al sana başka örnek sen 3-4 sene dişini sıkıp araba alıyorsun araba aldığın gece çalınıyor sen amaan fakirler çalıp satmıştır boş ver mi diyeceksin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

knka örnek cok sacma ve alakasız :/
Al sana başka örnek sen 3-4 sene dişini sıkıp araba alıyorsun araba aldığın gece çalınıyor sen amaan fakirler çalıp satmıştır boş ver mi diyeceksin?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom