Neler Yeni

Korsan İndirmek Hırsızlık Mıdır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Peki. Kullanmasına rağmen hırsızlık olarak kabul eden var mı?
Ben.
Bir bakımdan değil aslında mesela ben Adobe ürünlerini diyelim ki crack kullanıyorum ama aynı zamanda bundan para kazanmıyorum o zaman onların yazılımını öğrenmiş oluyorum belki de alan birisine yardım edeceğim veya benim yaptığım içeriklere özenip o alacak. Bilemeyiz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu konuda kimse kimseye karışamaz ister kullan iste kullanma bu beni alakadar etmez aynı şey sizin içinde geçerli ha biri yardım ister ona ben yardım etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle düşün mesela sen ölümsüzlüğün formülünü buluyorsan ama adamlar senden bakıp kendileri yapıyor ve ücretsiz sunuyorlar senin hoşuna gider mi
nedense nikola tesla geldi aklıma

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Az önceki yazdıgımız konu kapandı diye burda mı açtın?
Ben crack olarak oyun indiriyorum.
Şimdi ben hırsız mı oldum?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ben.
Bir bakımdan değil aslında mesela ben Adobe ürünlerini diyelim ki crack kullanıyorum ama aynı zamanda bundan para kazanmıyorum o zaman onların yazılımını öğrenmiş oluyorum belki de alan birisine yardım edeceğim veya benim yaptığım içeriklere özenip o alacak. Bilemeyiz.

Bu şey demek gibi.

''Ben binalara tırmanıp hırsızlık yapıyorum, birisi benden özenip parkur yaparsa benim çaldığım ürünlerden birini alacak paraya sahip olacak ve alacak. Bilemeyiz.''

TheFaLcoN

80+ Bronze

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Büyük bir emek hırsızlığı ve kul hakkıdır adamlar senin için 7 sene oyun yapsın sen git pArA mI vErİCem kOrSaN vArKeN de.
peki ya böyle düşünmeyip
param yok ama oyun güzel indirmek ve oynamak isterim diyen birisi hırsız mıdır sayın karar verici?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Şöyle düşün mesela sen ölümsüzlüğün formülünü buluyorsan ama adamlar senden bakıp kendileri yapıyor ve ücretsiz sunuyorlar senin hoşuna gider mi
knka örnek cok sacma ve alakasız :/

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Şimdi bir oyun 500 tl ise ve sen bunu veremezsen bütçen yoksa ben bu duruma okeyim kullan umrumda olmaz ama paran varsa ve gidip paranı boş bir şeye harcayıp bi oyunada 100 tl mi vereceksin euweueuw dersen bence hakaretliksin mesela undertale ı crack oynayanlar ile ilgili düşüncelerim var
Crack Kullanıyorum İsminide vereyim
Topaz Gigapixel Al kullanıyorum 100 dolar param olsa üstüne ekleyip 3060 ti alırdım
Burada bazı kişilerde tatawa yapmasın sanki kendileri bütün her şeye para veriyor

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman ben çete oluyorum :D
Ben umursadıgımdan sormadım zaten hırsız demelerini :D
Param oldugu zaman elbette orjinal oyun indiriyorum bilgisayarıma ama yoksa da crack kullanıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom