Neler Yeni

Korsan oyun devri bitiyor mu?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sistemden şüphe duyulursa korsan yüklenilebilir, Detroit ilk PC'ye geleceği zaman 20TL'den satıldı diye hatırlıyorum.
Bazen korsan indirip sonradan alıyorum ama nedense 2 türlü de hiçbir zevk vermiyor.
evet. 20Tlye dağıttı epic.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Aslında son dönemlerde Türkler parasına kıyıp oyun almaya başladı, ülkemizde gayet fazla satış yapan oyunlar olsa bile firmalar koymuyor ama 2 Tane Çince koyuyor.
Allah aşkına hangi oyun TR de çok satmış? Adamlar 10₺ ye kral gibi oyun satıyor o da bi zahmet satsın, gerçi onu da dünya yüzdesine vursak yüzde 0.5 falan çıkar TR oyuncusu. Euro olmuş 8.50 kim ne yapsın fakir Türk'ün değersiz parasını, zangin Çin'e 10 tane dil desteği getirsin TR ye yaptığı yatırımdan kat daha fazla kazanır. Böyle olsa ben de bir basit bir de geleneksel Çince desteği getirirdim tabi.

BMW_M4

80+ Bronze
Bildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı.
Her oyunun da kırılması uzun sürüyor.
Sizce korsan oyun devri bitiyor mu?​
hayır bir sistem açığı ile mutlaka kırılır ben de hacker adayı oldum yakında ben de kıracam

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
cod mw remastered kırıldı codex olarak indirilebiliyor biraz önce kontrol ettim indirince çalışıyor mu bilmiyorum ama sitelerde vardı

Beren

80+ Gold
Ama insanlar az da olsa bilinçlendi oyun almaya başladılar satışlar arttı

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
cod mw remastered kırıldı codex olarak indirilebiliyor biraz önce kontrol ettim indirince çalışıyor mu bilmiyorum ama sitelerde vardı
remastered den bahsetmiyoruz 2019 model çıkan yeni mw oyununundan bahsediyoruz bundan

Call_of_Duty,_Modern_Warfare.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama insanlar az da olsa bilinçlendi oyun almaya başladılar satışlar arttı
aynen çok yavaşta olsa artık oyun almaya başlıyoruz

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Game Pass gibi cüzi bir fiyata birçok oyuna erişebilme gibi hizmetlerden dolayı bitmez ama çok çok azalır. Ayrıca firmaların arttırdığı güvenlik önlemleri de kırılmasını bir hayli zorlaştırıyor.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
remastered den bahsetmiyoruz 2019 model çıkan yeni mw oyununundan bahsediyoruz bundan

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen çok yavaşta olsa artık oyun almaya başlıyoruz
ben ikisini aynı zannediyordum kendim mw aşığıyım bu oyun ilk 3 oyunun devamı mı peki farklı bir oyun mu

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben ikisini aynı zannediyordum kendim mw aşığıyım bu oyun ilk 3 oyunun devamı mı peki farklı bir oyun mu
reboot oyun yani hikayeyi sıfırlıyor mw 1 2 3 de olan olayrın hepsini sıfırlıyor yaşanmamış kabul ediyor açıkçası hiç beğenmedim captain price için oynadım fakat hem seslendime değişti ve artık bambaşka bir karakter gibi sadece mw isminden prim yapmaya çalışan bir oyun ben tavsiye etmiyorum

Top Bottom