- Reaksiyon skoru
- 1,181
Zaten expoyu kapatman yetiyor 5600 mhz çalışacak şuan ramlerin frekans ayarlamadan native hızla dene biHocam kapattım. Frekans ayarlamayı bulamadım.
Zaten expoyu kapatman yetiyor 5600 mhz çalışacak şuan ramlerin frekans ayarlamadan native hızla dene biHocam kapattım. Frekans ayarlamayı bulamadım.
Hocam şu videoyu bi izleyip uygun ayarları yapabilir misin?Hocam kapattım. Frekans ayarlamayı bulamadım.
expo kapaliyken ddr5 ramler 4800mhz çalışmıyor muydu yoksa ben mi yanlış biliyorumZaten expoyu kapatman yetiyor 5600 mhz çalışacak şuan ramlerin frekans ayarlamadan native hızla dene bi
Alıntıyı görüntüle
Benim bildiğim anakartın native değeri neyse onda çalışıyor anakartının sitesinde ilgili ramin native değeri 5600 bilemiyorumexpo kapaliyken ddr5 ramler 4800mhz çalışmıyor muydu yoksa ben mi yanlış biliyorum
2 saat cod mw oynadım hiç drop girmedi. Bu arada bende expo değilde xmp açıkmış, onu kapatmışım.Benim bildiğim anakartın native değeri neyse onda çalışıyor anakartının sitesinde ilgili ramin native değeri 5600 bilemiyorum
Alıntıyı görüntüle
ikisi aynı şey2 saat cod mw oynadım hiç drop girmedi. Bu arada bende expo değilde xmp açıkmış, onu kapatmışım.