Neler Yeni

Korsan oyun hakkında düşünceleriniz.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hocam aman, bu konudan en az bir kişi banlanır. Kavgaya sebebiyettir. Uyarımı yapayım arkadaşlar saygı çerçevesinde tartışalım, zararlı çıkmayalım :).
Hocam boşverin, bu konular tuzak, forumu temizlemek için açıyorlar aman diyim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam aman, bu konudan en az bir kişi banlanır. Kavgaya sebebiyettir. Uyarımı yapayım arkadaşlar saygı çerçevesinde tartışalım, zararlı çıkmayalım :).
Ben çekiliyorum konudan yoksa yapacağım büyü sahneli cümleler sonucu perma yiyebilirm.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
alfa think xd:cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araba?
Hayır paramız yoksa crack kullanalım para ile sonra alırız düşüncesine göre dedim.
Evet ülkemizde pahalı oyunlar o yüzden belki kullanılabilir bütçesi olmayan çok desteklemesem de

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir oyunu crack olarak indirip oynamaya karşıyım şuana kadar hiç korsan oyun oynamadım emek hırsızlığı kul hakkı var lakin adobe tarzı aylık 350 lira ücreti olan programları crack kullanıyorum çünkü ayda 1 kere işim oluyor 1 fotoğraf / video düzenlemek için 350 lira vermek bana israf olarak geliyor ondan dolayı bu uygulamaların crack kullanılmasına karşı değilim ( sadece 2 3 fotoğraf düzenlemek için kullananlara karşı değilim )

Jaja50

80+ Silver
Paran yoksa korsan oyna ama varsa satın al ve korsan oynayanlara sesleniyorum tr yama olmadığı için ağlamayın
Ağzından bal damlıyor. Ben nasıl param varken steam'da 13 tane oyun satın aldıysam, param yokken de korsan olarak 13 tane oyun indirdim. Kimse kusura bakmasın, sanal ortamda oyun işi o an ki maddi durumuna göre değişiyor. "araba, hırsızlık" gibi örnekler somut kavramlar. Bu tür karşılaştırmaları doğru ve mantıklı bulmuyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
@Mehmet Yılmaz Mehmet abi bu tür konular kapatılıp açanlar en az 1 hafta uzaklaştırılmalı benim görüşüm.
Çok net bir kavga konusu forumda bunu binlerce kez yaşadık.
Sonra sürekli ben uyarı yiyorum :)
Tamam "tartışmayı bilmek lazım" ama sonunu binlerce kez gördüğün bir şeyde aynı sonu denemek saçmalık olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak;
İsteyen istediği gibi crack kullanır. Buna kimse karışmamaları.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
"Ben paran yoksa oynamıcaksıııın" diyenlere tilt oluyorum.
Eğer yoksa indir korsanı daha sonra elinde yeterli para olunca git steam veya başka bir sağlayıcıdan al.
Ben de sana tilt oluyorum.

Ağzından bal damlıyor. Ben nasıl param varken steam'da 13 tane oyun satın aldıysam, param yokken de korsan olarak 13 tane oyun indirdim. Kimse kusura bakmasın, sanal ortamda oyun işi o an ki maddi durumuna göre değişiyor. "araba, hırsızlık" gibi örnekler somut kavramlar. Bu tür karşılaştırmaları doğru ve mantıklı bulmuyorum.
Hocam bir oyun 300tl insanlar ne yapsın anlamadım ben kendim satın almayı tercih ediyorum ama almayanada bir şey demem

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
"Ben paran yoksa oynamıcaksıııın" diyenlere tilt oluyorum.
Eğer yoksa indir korsanı daha sonra elinde yeterli para olunca git steam veya başka bir sağlayıcıdan al.
paran varsa alırsın yoksa indir oyna paran olunca alırsın ama almazsan emek hırsızlığı olur ve kul hakkına girer bence.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram