Korsan oyun indiriyorum virüs bulaşırmı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1k günumüz turkiyesinde bir oyuna vermek için çok fazla herkesin alacak parası olamayabilir ancak crack indirirsede zararlı riskini kendisi üstelnmesi gerekir
Kur farkı yüzünden. Bir market alışverişide o kadar artık. Ben normal olduğunu düşünüyorum bu ekonomide.

O zaman oynamasın. Biriktirip alınca oynar. Telefon alacak parası olmayanda çalsın mı?
dostum senin sistemine bakarak oyun almanın kolay olduğunu anlıyorum ama bak benim fc 24üm full bf serim full starwars serim
full dead space- need for speed- mound and blade - pes - f1 - mass effect - madden nfl- crysis serilerim var bana oyun almak kolay ama durumu olmayan insanlar var

kasperskydan tarat dosyayı bişe bulmazsa iyi kaspersky gücenilir bendede o var babamdan çok ona güvenirim

Malwarebytes ile tarat. Malwarebytes herşeyi buluyor. Hatta bende kaspersky premium var onun bulamadığını buldu dün. Malwarebytes ve Kaspersky ile tarat

Neyse emek hırsızlığı olduğunu söyledim. Parası olmayan napsın demek mantıklı değil.
parası yoksa indirsin bende eskiden l4d2 raftı crackli indirmiştim cs1.6 cs:cz gibi parası olduğunda alır şimdilik oynasın

parası yoksa indirsin bende eskiden l4d2 raftı crackli indirmiştim cs1.6 cs:cz gibi parası olduğunda alır şimdilik oynasın
Tamam o yaptığında yanlıştı. Bak şöyle düşün oyunun yapımı için ne kadar para harcanıyor herkes böyle indirirse firmalar ne yesin taş mı niye oyun geliştirsinler. Ondan sonra kötü kötü oyun oynar gidersiniz. Sanal olduğundan hırsızlık gibi gelmeyebilir ama emek hırsızlığı tamamen. Hiç bir farkı yok bir şey çalmaktan ikisininde yapımına para harcanıyor ve maliyeti var.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl