Neler Yeni

Korsan oyun indiriyorum virüs bulaşırmı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
6 senedir bütün hikayeli oyunları torrentden oynarım alma gücümde var ama almıcam bedava indirme imkanı sağlanıyorsa almam kardeşim rdr2 10 TL düşsün gene almam. Para vermeyen insanlarada oyunu sanki siz yapmışınız gibi yorum yapmayın gülünç oluyorsunuz.

Zamazingoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
İbrahim Toglu
Manor Lords indirmek istedim 999TL cik yazıyodu dedim ki ben bunu ucuza hallederim oyunindir.vip çıktı en üstte oradan indiriyorum mediafire ile virüs bulaşmaz inş bulaşırsada ne yapmam gerekiyor
belli sitelerden indirmen gerek bunlar warez topluluğunca güvenli kabul ediliyor.
Şuradan güvenli torrent sitelerinin listesi var. Dilediğin birinden indirebilirsin.

Kerem gök

80+ Silver
Her korsan oyunu konusunda aynı şey. Bi bitmedi şu dürüstlük abideleri
bırak yazsınlar, engel atılacak kişiler hızlıca ortaya çıkıyor işte :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

belli sitelerden indirmen gerek bunlar warez topluluğunca güvenli kabul ediliyor.
Şuradan güvenli torrent sitelerinin listesi var. Dilediğin birinden indirebilirsin.
sağol hocam bilmiyordum burayı

CupOk

80+ Bronze
6 senedir bütün hikayeli oyunları torrentden oynarım alma gücümde var ama almıcam bedava indirme imkanı sağlanıyorsa almam kardeşim rdr2 10 TL düşsün gene almam. Para vermeyen insanlarada oyunu sanki siz yapmışınız gibi yorum yapmayın gülünç oluyorsunuz.
O kadar da değil hocam rdr yi 90 a, mafia yı 60 a, bf42 yi 50 ye almıştım. Steam kütüphanesi için bu civarlarda para verilir bence

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Yusuf Kaplan
Kur farkı yüzünden. Bir market alışverişide o kadar artık. Ben normal olduğunu düşünüyorum bu ekonomide.
dostum iyi hoş demişsin ama tr de oyuncuların bırcogu lıse yaslarında ve bunlar gıdıp aılesıne 1k oyun alalım dıyemez. virüs vs etkeni kendine kalmış ama indirene de bir şey denmez. parası olup korsan oynuyorsa ona dersin. genelleme yanlış.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Telefon çalarsan çaldığın kişinin telefonu eksilir ama zaten oyun alacak paran yoksa
Oyunu crack indirsin karşıdan birsey eksilmez.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
O kadar da değil hocam rdr yi 90 a, mafia yı 60 a, bf42 yi 50 ye almıştım. Steam kütüphanesi için bu civarlarda para verilir bence
Bak bu görüşüne katılıyorum steam kütüphanesi için mantıklı böyle düşünen varsa ilerde hesap iyi fiyata satılabilir. Ama dediğim gibi ben böyle şeyleri takmıyorum. Geçen gene indirdim rdr2 crack beğenmedim oyunu şahsen sürüklemedi beni.

CupOk

80+ Bronze
Bak bu görüşüne katılıyorum steam kütüphanesi için mantıklı böyle düşünen varsa ilerde hesap iyi fiyata satılabilir. Ama dediğim gibi ben böyle şeyleri takmıyorum. Geçen gene indirdim rdr2 crack beğenmedim oyunu şahsen sürüklemedi beni.
2 kere bitirdim. Formattan sonra şimdi tekrar indiriyorum 3. Tur için

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege

ChristianSerratos

80+ Silver
Bunlar techobayat sitesinden gelen korsana hayır'cı tayfa. Boş duyar lordu recebimin popişine tekmeyi basınca soluğu burada almışlar glb. 🤣
tecno'da böyle bir konuyu onaylamazlar bile

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,037
Üyeler
165,270
Son üye
Zekaseviyemeulaşamazsınız