Lyrox1
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 297

Haklısın Demek istediğim oyunlara çoğunlukla milyonlar harcanmıyor1 TL de olsa aynı şey, paranın bir önemi yok. Bir emek harcanması yeterli

Haklısın Demek istediğim oyunlara çoğunlukla milyonlar harcanmıyor1 TL de olsa aynı şey, paranın bir önemi yok. Bir emek harcanması yeterli
orası öyle tabiHaklısın Demek istediğim oyunlara çoğunlukla milyonlar harcanmıyor
Niye forumda her hafta bu konu açılıyor mantık çokta zor değil.A büfesi var ben gidiyorum cips çalıyorum dağıtıyorum sende alıyosun bana kalırsa kul hakkı tabi para verenler enayimi boşunamı veriyorlar ?korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi? günah mı? caiz mi? acil cevap
Torrent film izlemek ile oyun oynamayı bir tutmamak lazım. Sonuçta her izleme başına para alınmıyor izleyiciden. Dolayısıyla film bağlamında kul hakkı durumu tartışılır, benim düşünceme göre değil.İnternetten film dizi izlemek de aynı şekilde. Hatırlatmak istedim.

forum.donanimarsivi.com
				Aylık para ödeme.Torrent film izlemek ile oyun oynamayı bir tutmamak lazım. Sonuçta her izleme başına para alınmıyor izleyiciden. Dolayısıyla film bağlamında kul hakkı durumu tartışılır, benim düşünceme göre değil.
Adam haklı beyler.Türk halkının alım gücünü hiç edenler saraylarında,meclislerinde keyif çatarken,hatalarının ceremesini ben çekemem.Kul hakkıysa da günahı onların boynuna,gücüm yetiyorken orjinal alıyordum artık korsan takılıyorum.
Film yapım ekibine değil parayı izlediğin platforma ödüyorsunAylık para ödeme.![]()
Xbox gamepasstaki oyunları crackleyim ben de yapan şirkete ödemiyorsun sonuçta.Film yapım ekibine değil parayı izlediğin platforma ödüyorsun
Ve dediğim gibi izleme başına para da alınmıyor. O yüzden korsan oyunla aynı şey olmuyor.