korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi?

korsan oyun indirmek kul hakkına girer mi? günah mı? caiz mi? acil cevap
Niye forumda her hafta bu konu açılıyor mantık çokta zor değil.A büfesi var ben gidiyorum cips çalıyorum dağıtıyorum sende alıyosun bana kalırsa kul hakkı tabi para verenler enayimi boşunamı veriyorlar ?

İnternetten film dizi izlemek de aynı şekilde. Hatırlatmak istedim.
Torrent film izlemek ile oyun oynamayı bir tutmamak lazım. Sonuçta her izleme başına para alınmıyor izleyiciden. Dolayısıyla film bağlamında kul hakkı durumu tartışılır, benim düşünceme göre değil.

böyle bir konu buldum inceleyin isterseniz.

beyin denen organı biraz kullanarak bu sorunun cevabının 'evet, kaçak oyun kısaca net bir şekilde kul hakkıdır' olduğunu herkes anlayabilir bence ama şu da bir gerçek ki birçoğumuz zamanında korsan oyun oynadık ve hâlâ oynayanlar da var tercih ve ekonomik bir durum o yüzden ben ikisine de karşı değilim kim ne istiyorsa öyle yapsın ama karşı olduğum tek durum kişinin durumunun iyi olmasına rağmen korsan oynamasıdır.

Son düzenleme:
Türk halkının alım gücünü hiç edenler saraylarında,meclislerinde keyif çatarken,hatalarının ceremesini ben çekemem.Kul hakkıysa da günahı onların boynuna,gücüm yetiyorken orjinal alıyordum artık korsan takılıyorum.

Türk halkının alım gücünü hiç edenler saraylarında,meclislerinde keyif çatarken,hatalarının ceremesini ben çekemem.Kul hakkıysa da günahı onların boynuna,gücüm yetiyorken orjinal alıyordum artık korsan takılıyorum.
Adam haklı beyler.

Aylık para ödeme. o.O2
Film yapım ekibine değil parayı izlediğin platforma ödüyorsun o.O2
Ve dediğim gibi izleme başına para da alınmıyor. O yüzden korsan oyunla aynı şey olmuyor.

hatasızcoololmazzz!

adamların pc almaya zor para yetiriyor . birde 1k verip oyun olsunlar. gerçekçi olalım biraz. ne zaman kul hakkı denilip de ben bunu yapmayayım diyen varki :D benim için hava hoş tabi :DASSDASDAS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri