Korsan oyun indirmek mantıklı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
65
Eskilere dönüp call of duty serisini oynayacağım eskiden korsan indirip oynamıştım ama şimdi indirsem bir şey çünkü bilgisayarı yeni aldım bir şey olmasını istemem yoksa steamdan indirim varken alayımmı?

Korsan yasak forumda satın al

Yani şimdi sizin sorunuz çok tehlikeli çünkü diyelim ki birileri korsan indirin diyecek ondan sonra başkaları korsana yönlendirmek diye onu reportluyacak steam'den alsanız eski oyun olduğu için boşa para ödemek gereksiz olacak en iyisi indirmeyin.

Eskilere dönüp call of duty serisini oynayacağım eskiden korsan indirip oynamıştım ama şimdi indirsem bir şey çünkü bilgisayarı yeni aldım bir şey olmasını istemem yoksa steamdan indirim varken alayımmı?
ucuzsa al şahsen senelerdir korsancıyım o oyunu oynar beğenirsem indirimden alıp çıkarım

korsan indirebilirsiniz bir şey olmaz virüs açısından bişey olmaz forumda yasak tavsiye etmekten ban yiyebilirim ama benim şahsi fikrimce böyle eski bir oyun sonuçta

Ben şahsen güvenli indirmenin yollarını biliyorum (forum kuralları gereği söyleyemem) o yüzden benim sisteme bir şey olmuyor. Ama sen yanlış bir yerden indirirsen her şey olabilir. Fiyatları ucuzsa satın al bence.

Ben şahsen güvenli indirmenin yollarını biliyorum (forum kuralları gereği söyleyemem) o yüzden benim sisteme bir şey olmuyor. Ama sen yanlış bir yerden indirirsen her şey olabilir. Fiyatları ucuzsa satın al bence.
remastered 82 tl bide black ops 50 tl

Kesinlikle önermiyorum, indirseniz bile sürekli DLL hataları veya birden oyundan atmalar gibi şeyler yaşanır

Korsan oyun boşver indirim varken istedigini al

Eski oyun korsan indir

Arkadaşlar lütfen çok zor durumda kalmadıkça korsan indirmeyin, insanlar ciddiye almıyor bu durumu ama örneğin bir oyun türkiyede 200.000 sattı ve 100.000 kişi de oyunu korsan indirdi. Eğer bunların 50.000i bile oyunu satın almaya karar verse hem firmaların yerel fiyatlandırma yapması için hemde türkçe altyazı çıkarması için çok önemli rol üstleniyor. Ama insanlara korsan indirdikleri için de kızamıyorum çünkü ekonomi belli. Lütfen mümkünse korsan indirmeyin oyunları satın alın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri