Neler Yeni

Torrent'ten oyun indirmek - TARTIŞMA KONUSU

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,761
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Firmalar haklı, parası neyse verip alacaksın.
Senelerdir kendini tekrar eden bu iğrenç oyuna 1 kuruş bile vermem, haklı felan değiller.
IMG_20220731_001808.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
İşin dini boyutuna girmesek bile binlerce insanın emeği var ben desteklemiyorum param yoksa da oynamam ama kullanana da “Way sen binlerce insana saygısızlık ettin cehennemde cayır cayır yanacaksın” demiyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben dediğim gibi etik açıdan tercih etmiyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,761
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ayrıca konu hak meselesi değil, oyunların çok pahalı olması ve yerel fiyatlandırma yapılmaması. Eyvallah firmalar hayır kurumu değil ama ekonomik sorunlar yaşayan bir ülkenin pazarına gireceksen ona göre bi fiyat ayarlaman gerek ki müşteri bulasın

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,761
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yapmayan firmalara da eyvallah, oyununuzu almam korsan oynarım. Ekonomi düzelince de uygun fiyattayken alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendini tekrar ediyorsa oynama o zaman. İndirimlerde 250 küsür TL'ye düşüyor.
Yine vermem, oynamıyorum da. Pes adamdır

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Kendimi bildim bileli crackciyim hocam torrent de kullanıyorum oynamak istediğim oyunlar şu zamana göre bana pahalı geliyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yapmayan firmalara da eyvallah, oyununuzu almam korsan oynarım. Ekonomi düzelince de uygun fiyattayken alırım

Yine vermem, oynamıyorum da. Pes adamdır
O zaman git pes'i satın al. Senin oyun zevkine karışamam, burda orijinal alınması gerektiğini savunuyorum.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Ben oyunu satın alırım , sayın alamıyorsam oynamam diyen arkadaşlar keşke aylık gelirlerinide belirtseler çok merak ettim 🤔

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,761
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O zaman git pes'i satın al. Senin oyun zevkine karışamam, burda orijinal alınması gerektiğini savunuyorum.
Orijinal alınsın eyvallah dostum da insanlar 1 ayda kazandığı paranın 5 te 1 gibi bir miktarını oyuna vermek zorunda mı? Yerel bi fiyat yapsınlar 10 da 1 ini verelim? Ben de orijinalden yanayım ancak bunun da bir sınırı var arkadaşım 1000 tl, 800 tl felan bunlar akıl sır erdirilebilecek fiyatlar değil. Korsan oynasın, sonra ucuzken satın alsın

Ben oyunu satın alırım , sayın alamıyorsam oynamam diyen arkadaşlar keşke aylık gelirlerinide belirtseler çok merak ettim 🤔
İşte onu diyorum, tuzu kuru olan diğerlerinin halinden anlamaz. Part time çalışıyorum, maaşım 3400 tl. Ben 1 ay çalışarak 5 tane oyun alabiliyorum sadece :D

İşin dini boyutuna girmesek bile binlerce insanın emeği var ben desteklemiyorum param yoksa da oynamam ama kullanana da “Way sen binlerce insana saygısızlık ettin cehennemde cayır cayır yanacaksın” demiyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben dediğim gibi etik açıdan tercih etmiyorum
Ben de bu kafaya yakınım ancak korsan kullandıktan sonra kesinlikle ama kesinlikle oyunu satın alırım, hem kendime hem de oyun yapımcısına olan saygımdan ötürü. Ne kadar etik bu davranış orasını bilemem ama başka çare de yok

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orijinal alınsın eyvallah dostum da insanlar 1 ayda kazandığı paranın 5 te 1 gibi bir miktarını oyuna vermek zorunda mı?
Hayır zorunda değil, oynamayabilir. Parayı veren düdüğü çalar. 😀
Yerel bi fiyat yapsınlar 10 da 1 ini verelim?
Yerel fiyatlandırma yapılmasını bende isterim.
Korsan oynasın, sonra ucuzken satın alsın
Korsan oynamasın, ucuzken satın alıp oynasın.
Korsanı hiçbir şekilde desteklemem, hem firmaya yapılan bir ayıptır, hem de o oyunu satın alan kişilere yapılan ayıptır.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,761
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Korsan oynamasın, ucuzken satın alıp oynasın.
O an oynamak istedi o zaman vakit buldu, o kişinin açısından düşünmen gerek.
Korsanı hiçbir şekilde desteklemem, hem firmaya yapılan bir ayıptır hem de o oyunu satın alan kişilere yapılan bir ayıptır.
Ben de desteklemiyordum ancak ekonomi ve fiyatlar bu şekilde iken başka çare mi bırakıyorlar ? Dying light 2 de yepyeni ve yabancı bir oyun ama yerel fiyatlandırma var? Firmaların hepsi yapsa zaten ucuz fiyata çok ürün satıp kâr etmeye devam ederler. Firmalar zarar etmez oyuncular da üzülmez

@✓Arda destekleyene niye destekliyosun diyemem desteklemeyene de niye desteklemiyorsun diyemem, iki taraf ta haklı ama dediğim gibi bu haklı olma meselesi değil. Objektif ve mantıklı düşününce anlaman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,163
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom