stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,597
Senelerdir kendini tekrar eden bu iğrenç oyuna 1 kuruş bile vermem, haklı felan değiller.Firmalar haklı, parası neyse verip alacaksın.
Senelerdir kendini tekrar eden bu iğrenç oyuna 1 kuruş bile vermem, haklı felan değiller.Firmalar haklı, parası neyse verip alacaksın.
Kendini tekrar ediyorsa oynama o zaman. İndirimlerde 250 küsür TL'ye düşüyor.Senelerdir kendini tekrar eden bu iğrenç oyuna 1 kuruş bile vermem, haklı felan değiller.
Alıntıyı görüntüle
Yine vermem, oynamıyorum da. Pes adamdırKendini tekrar ediyorsa oynama o zaman. İndirimlerde 250 küsür TL'ye düşüyor.
O zaman git pes'i satın al. Senin oyun zevkine karışamam, burda orijinal alınması gerektiğini savunuyorum.Yapmayan firmalara da eyvallah, oyununuzu almam korsan oynarım. Ekonomi düzelince de uygun fiyattayken alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine vermem, oynamıyorum da. Pes adamdır
Orijinal alınsın eyvallah dostum da insanlar 1 ayda kazandığı paranın 5 te 1 gibi bir miktarını oyuna vermek zorunda mı? Yerel bi fiyat yapsınlar 10 da 1 ini verelim? Ben de orijinalden yanayım ancak bunun da bir sınırı var arkadaşım 1000 tl, 800 tl felan bunlar akıl sır erdirilebilecek fiyatlar değil. Korsan oynasın, sonra ucuzken satın alsınO zaman git pes'i satın al. Senin oyun zevkine karışamam, burda orijinal alınması gerektiğini savunuyorum.
İşte onu diyorum, tuzu kuru olan diğerlerinin halinden anlamaz. Part time çalışıyorum, maaşım 3400 tl. Ben 1 ay çalışarak 5 tane oyun alabiliyorum sadeceBen oyunu satın alırım , sayın alamıyorsam oynamam diyen arkadaşlar keşke aylık gelirlerinide belirtseler çok merak ettim![]()
Ben de bu kafaya yakınım ancak korsan kullandıktan sonra kesinlikle ama kesinlikle oyunu satın alırım, hem kendime hem de oyun yapımcısına olan saygımdan ötürü. Ne kadar etik bu davranış orasını bilemem ama başka çare de yokİşin dini boyutuna girmesek bile binlerce insanın emeği var ben desteklemiyorum param yoksa da oynamam ama kullanana da “Way sen binlerce insana saygısızlık ettin cehennemde cayır cayır yanacaksın” demiyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben dediğim gibi etik açıdan tercih etmiyorum
Hayır zorunda değil, oynamayabilir. Parayı veren düdüğü çalar.Orijinal alınsın eyvallah dostum da insanlar 1 ayda kazandığı paranın 5 te 1 gibi bir miktarını oyuna vermek zorunda mı?
Yerel fiyatlandırma yapılmasını bende isterim.Yerel bi fiyat yapsınlar 10 da 1 ini verelim?
Korsan oynamasın, ucuzken satın alıp oynasın.Korsan oynasın, sonra ucuzken satın alsın
O an oynamak istedi o zaman vakit buldu, o kişinin açısından düşünmen gerek.Korsan oynamasın, ucuzken satın alıp oynasın.
Ben de desteklemiyordum ancak ekonomi ve fiyatlar bu şekilde iken başka çare mi bırakıyorlar ? Dying light 2 de yepyeni ve yabancı bir oyun ama yerel fiyatlandırma var? Firmaların hepsi yapsa zaten ucuz fiyata çok ürün satıp kâr etmeye devam ederler. Firmalar zarar etmez oyuncular da üzülmezKorsanı hiçbir şekilde desteklemem, hem firmaya yapılan bir ayıptır hem de o oyunu satın alan kişilere yapılan bir ayıptır.