Neler Yeni

Korsan oyun indirmek suç mu

Mamyy

80+ Silver
Beyler bana göre kul hakkı sizi bilmem ama kul hakkı diyenlerde var internetten bakabilirsin.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,615
İsim
Taha yücel
Normalde suç, fakat şu ana kadar böyle bir vakaya rastlanılmadı. Çünkü adı üstünde korsan, legal değil yani.
ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bana göre kul hakkı sizi bilmem ama kul hakkı diyenlerde var internetten bakabilirsin.
kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruz

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştim

kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruz
Dediğinden hiçbir şey anlamadım, doğru düzgün yaz.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
oyunları pek sanmıyorum ama netcad gibi üyeliğine tonlarca para verilen yazılımları crackli kullanmak suç ve ağır cezaları var

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ahlaki bir suç anayasa da yeri yok.

Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ahlaki bir suç anayasa da yeri yok.

Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.
Gta sa indireceğim nostalji yapmak için yeni laptop a virüs girmesinden korkuyorum.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
eskiden bişey indirmeye girdiginde 3 4 tane indirme butonu çıkıyordu yanlış olanı indirdiginde saçma sapan programlar yükleniyordu. mediapedia mı oyle illet vardı bak yine sinirlendim ya

Top Bottom