ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştimNormalde suç, fakat şu ana kadar böyle bir vakaya rastlanılmadı. Çünkü adı üstünde korsan, legal değil yani.
kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruzBeyler bana göre kul hakkı sizi bilmem ama kul hakkı diyenlerde var internetten bakabilirsin.
Dediğinden hiçbir şey anlamadım, doğru düzgün yaz.ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruz
Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Evet, var.Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Gta sa indireceğim nostalji yapmak için yeni laptop a virüs girmesinden korkuyorum.Ahlaki bir suç anayasa da yeri yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.
Tamindir crack paylaşmıyor.belki tamindir gibi yerler oyun sahiplerinden izin alıyor olabilirler bence
eskiden bişey indirmeye girdiginde 3 4 tane indirme butonu çıkıyordu yanlış olanı indirdiginde saçma sapan programlar yükleniyordu. mediapedia mı oyle illet vardı bak yine sinirlendim yaBenim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Arıyor tabiiSuç değil. Polis crackerları mı arıyor? Saçmalamayın. Vicdanına kalmış bir şey.
Üniversiteler bile ücretli program indirilmesi gerektiğinde crak yapmayı gösteriyoroyunları pek sanmıyorum ama netcad gibi üyeliğine tonlarca para verilen yazılımları crackli kullanmak suç ve ağır cezaları var