Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

TamerKs

80+ Silver
evet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Öyle zaten. Ama buna kimse karışamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ? Ama bu kimseyi ilgilendirmiyor.
Korsan oyun kullananlarla ilgili cezai yaptırım alında gelecekti fakat pratikte korsan oyun oynayan herkese bunu uygulamak çok zor. O yüzden şuanlık sadece dağıtanlara yöneliyorlar. Telif hakları güçlenirse korsan kullannalara da anayasal cezai yaptırım gelebilir. Ama şuan korsan kullanabilirsiniz.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Talha787

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Talha
Şu forumda bu tarz kavga sebebi olabilecek konuların yasaklanması gerekiyor. 1 ayda bir gerçekten şu konu açılıyor ve sürekli devam ediyor. Hırsızlık veya değil. Senin tercihin bu tamamen. Saçma saçma yok binemediğin arabayı çalmak gibi örnekler de vermeyin alakalı şeyler değil. @Mehmet Yılmaz lütfen konuyu kitle de konu da kavga çıkmasın.
sakin ol krd biz bize konuşuyoruz insanlardan fikir alıyorum zaten hayatımda hiç korsan oynamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
“Haksizlik” degil de “hirsizlik” olarak sormus arkadas. Ben su ana kadar hic korsan oyun oynamadim fakat bir sekilde oyunu alacaksam o parayi biriktirdim yani biriktirebilecek durumum vardi oyle soyleyeyim.
Ama cidden zor gecinen bir adama fiyatlar boyle iken korsan oyun oynama demek de biraz kotu geliyor bana.
Hırsızlık gibi fiziksel bir şeyi dijitale uyarlamak zor. Bu yüzden haksızlık dedim. Çünkü sen crack oyun indirince veya crackleyince oyun yapımcısının malı eksilmiyor.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Evet hırsızlıktır.
Paran yok ise oynama? Adamlar silah zoru ile oyna kardeşim demiyor. Bu ülkede birçok kişi eğer para verilen bir şey elinde olmuyorsa ya alınmamalı yada hırsızlık yapılıp korsana yönelmeliyiz düşüncesine sahip .Oynayacaksan emeklerine karşılık parasını vermesini de bileceksin, babanın hayrına bu oyunlar yapılmıyor.
Şöyle düşünün, sizin babanız bakkal işletiyor ve günde 100 müşteri geliyor. Bu müşterilerin 50'si hırsızlık yapıyor, size çok büyük zararı olur değil mi? Sonuçta bakkal masrafı, işçi masrafı gibi birçok ödemesi var. Şimdi bunu şirketler için düşünün bakalım nasıl sonuç ortaya çıkıyor :)

Bu arada kimse param yok demesin, harçlığının ufak bir kısmını köşeye atsan dahi yıl sonu çatır çatır oyun alırsın. Yani o şöylemler ile duyar kasmayı geride bırakın bakalım.
KRdŞm BİZiM De PArAMız YoK oynAMaYalıM Mı (!)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Konu fikir ayrılıklarına sebep verebileceği için peşin uyarı ekliyorum daha önceki deneyimlerime göre :
Tartışmanızı saygı kuralları içerisinde yapmadığınız takdirde gerekli uyarıyı vermekten çekinmeyeceğimi belirteyim.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu fikir ayrılıklarına sebep verebileceği için peşin uyarı ekliyorum daha önceki deneyimlerime göre :
Tartışmanızı saygı kuralları içerisinde yapmadığınız takdirde gerekli uyarıyı vermekten çekinmeyeceğimi belirteyim.
Ben bişe yapmadım AB

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR