Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
aslında haklısın ama paran yoksa bi oyuna 400 500tl vermek olmaz yani durumu olan alsın olmayan almasın

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
kul hakkı aslında ama tabikide CcC olduğumuz için ayrılamıyoruz
sizce haklımıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında haklısın ama paran yoksa bi oyuna 400 500tl vermek olmaz yani durumu olan alsın olmayan almasın
eskiden minecraft öyleydi notch paranız yoksa crack oynayın diyodu oyun tanıtılıyodu bir bakımdan

Besim Tibuk

80+ Gold
Eski oyunlara hadi neyse ama yeni çıkan ya da satmaya devam eden (RDR2, CYBERPUNK vb.) bunları almak hiç doğru değil.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başkalarının 1 birime aldığını sen 10.50 birime alıyorsan. Oyun korsanlığından önce düşünülecek çok fazla kul hakkı var demektir. Eğer yapabiliyorsan indir oyna. Kimseyi takma. Eğer kul hakkı diyen varsa seni günahtan kurtarmak için cyberpunk hediye etsin bzde görelim.

Komando41.

80+ Silver
benim firkim şöyle paran yoksa çok sıkılıyosan mecbur oynarısın ama senin üstündekiler sana bakmıyorsa paran yoksa canın çok sıkılıyorsa sıkıntı olmaz ekonomi malum zaten

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Para verecek durumu yoksa orijinal almasına gerek yok bence. Parası varsa emek hırsızlığına girer. Yani bir nevi kul hakkı.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Başkalarının 1 birime aldığını sen 10.50 birime alıyorsan. Oyun korsanlığından önce düşünülecek çok fazla kul hakkı var demektir. Eğer yapabiliyorsan indir oyna. Kimseyi takma. Eğer kul hakkı diyen varsa seni günahtan kurtarmak için cyberpunk hediye etsin bzde görelim.
oynadığı oyun 20 tl

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
orası karışık ben allaha havale ediyorum
ben ucuz dahi olsa bir oyuna bütçe ayıramam bir oyuna vereceğim parayla yapabileceğim başka şeyler var

şimdi imzamdaki sistemi görüp de boş yapanlar gelmeden sistemi alma amacım her şey farklı ben çok sık oyun oynayan biri değilim ona göre yanıt atarsanız sevinirim.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
  • Hahaha
Reaksiyonlar: wass
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri