korsan oyunlar hakkında

Crack'in güvenli olduğunun garantisini kimse veremez. Crack'den başka seçeneğiniz yoksa bilindik sitelere yönelin.

Edit: Arkadaşların dediği gibi Gamepass'de deneyebilirsin. PC'yi ilk kez aldığına göre oradaki çoğu oyunun oynamamışsındır. Denemeni öneririm, 29TL'lik bir ücreti var.

nerden alabilirim link atarsan güzel olur denk gelmedim önceden
Genellikle Gamesatış gibi sitelerde satıyorlar hocam. Crack oyundan iyidir Steam sunucularından indiriyorsun oyunu.

Gamepass tavsiye ederim ben de. Araştırınca güzel indie oyunlar bile bulunuyor.

yeni pc aldım normal olarak oyun alıp oynamak istiyorum v rising ve god of war alabildim daha çok oyun yükleyip oynamak istiyorum crackli oyunlardan nasıl belasız oynayabilirim antivirüs vb. öneri varsa
Yeni bir sistemde crackli oyunlardan uzak durun. Benim 15 senelik bir sistemim var gta sa, doom gibi oyunları crackli indirdim bir sorun olmadı ama yeni bir sistem aldıgımda asla kullanmam.

deme öyle ustam ben türkçe yamalı oyun kurdum hala duruyo ac origini yamaladım
Hocam ben de bazı oyunlara yama yapıyorum da yapacak bir şey yok bence ya. Sorun yaşamayız umarım.

deme öyle ustam ben türkçe yamalı oyun kurdum hala duruyo ac origini yamaladım
doğrudur fakat çoğu türkçe yama sitesi virüs barındırıyor arkadaş crack sitesi sormuş ayrıca belirtmek istedim şayet crack sitesi istiyorsa fitgirl sonuna kadar desteklerim yüzde yüz garanti de verebilirim arkadaş isterse link paylaşabilirim.

Geri