Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ömrünü şu platformlarda geçirip kafasını kaldırıp bir yaşadığı hayata bakmışmıdır acaba? Veya annesi ona masa başında portakallı ördeğini sunmaya devam etsin
şu sıkıntılı günlerde tek eğlence kaynağı olan oyunlarada ihtiyaç olarak görmüyor beyfendi

Allmuted

80+ Bronze
Arkadaşlar, video oyun sektörü dünyanın en ucuz insanları eğlendirme sektörü. Yaşıtlarımız yurtdışında tatile gidiyor misal bir amerikalı lise bittiğinde dünya turuna çıkıyorum ben diyip avrupayı gezmeye uzak doğuyu görmeye gidebiliyor. Ama biz iç anadoludan antalyaya zor gidiyoruz. Olayı mecbur ekonomiye alım gücüne bağlıyacağım. Benim kyk borcum vardı bundan 3 ay önce. 17600tlyi 33186tl olarak ödedim. E dışarı çıkıp kafeye gidemiyorum. Oyunları orjinal alamıyorum ne yapayım? mecbur korsan oynadım,vakti gelince de indirimden ödedim paralarını kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yok. Parasını siz ödemiyosunuz arkadaşlar, insanlar ne güzel hayatlar yaşıyor biz şurda 20 dolarlık 30 dolarlık oyunlarla eğlenmeye çalışıyoruz aylarca para biriktirip sistem alınca mutlu oluyoruz.
Bende isterdim bu fiyalardan haa güzele benziyo hadi alalım diyip geçmeyi ama yok maalesef olmuyor mümkün oldukça indirimden alıyorum korsan oynamıyorum şuanda. Ama alamayan adamında halinden anlar linçlemem siz de yapmayın dostlar, zaten oyuna para vermek enayili değil hakkını vermektir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam eyvallah ihtiyaç değil bu paran yoksa alma mantığından gidiyorsunuz da zaten bu döneme kadar Türkler olarak hep eksik kalarak buyumedik mi? En azından makul fiyatlardan oyun almak hakkımız diye düşünüyorum. Bir çok yapımcı Türkleri umursamıyor bile, rastgele fiyat koyup ağız açtırıyor. Şimdi bunu ihtiyaç değil sonuçta diyip kenara atmamız ne kadar doğru? 1-2 oyundan bahsetmiyoruz
Sizde kendinize göre haklısınız tabii.
Hocam peki "pek çok yapımcı Türkleri umursamıyor" dediniz. Bunun sebebi nedir sizce? Benim de kendi fikrim var da önce sizin fikrinizi almak istedim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben değilim olanlara karşıyım hayat pahalılığının tavan yaptığı bir dönemde kimseden oyunlara para vermesini beklemeyin etik meselesi vs diyenler durumu az çok iyi olan kişilerdir bu işin etiği yok paran varsa alırsın yoksa korsan oynarsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,516
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu amacından bir hayli çıkmış. Here we go again.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom