Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yani Yerine Göre Değişebilir Çok isteyip 5 kuruş alack paran yoksa değişebili durum. Şahsen Kullanmıyorum Yıllardır.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Meali böyleyse Steam hesaplarının çalınacağını sanmıyorum. Özellikle oyun satın alınan hesapların çoğunda 2 faktörlü doğrulama sistemi ve bulunuyor ve merak ediyorum 2 faktörlü korumalı hespaları nasıl çalacaklar? Diyelim hesaba bir şekilde giriş yaptı mail ve password değiştiğinde hesap sahibinin hem telefonuna hem mailine onay kodu geliyor o koda nasıl erişecek? Hadi diyelim 2 faktörlü koruma yok, sadece mail koruması var ve maile erişti ve hesaba bağlı maili ve şifreyi değişti yani hesabı çaldı. Ticket atılarak en fazla 1 haftada hesap geri alınabiliyor tecrübelerim var, Ve yine aynı şekilde alışveriş yaptığım instagram sayfalarının da bana sunduğu hesapların patlamadığına dair tecrübelerim de var.
bahsi geçen steam değil
ubisoft hesaplarını çok kolay patlatıyorlar
eskiden bi site vardı
butona bastığında ubisoft kullanıcı adı şifresini veriyordu ve bunlar cidden gerçek bi hesaba aitti
birçok arkadaşım far cryları o siteden çıkan hesaplardan bitirdi
şuan o kadar kolay olmasa da hala patlatılabilirler
keza origin hesabı da aynı şekilde paylaşılıyordu

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Bana yat uyu diyen çocuğun laflara bak KGAKNGPAKGNPOGNPNOFAKPCKNPOSPKBCOABKCOKBCOSKNCOSKCOSKCOKNSOKCSKNSPKNVSKNPCSKV
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamsın aynı fikirdeyim
allah şifa versin böylelere daha da polemiğe girmeye gerek yok sanki

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yok yok kabullenene kadar ezmeye devam haksız olduğunu kabullenecek. Ya da daha fazla saçmalayacak ve cevap alamayacak.
Az sonra IBAN atmalarını isteyebilirim. Biraz oyun alsınlar yazık.

Cihangir

80+ Gold
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
mobil verini bağla oyunu aç. oyun açıldıktan sonra internet kapat oyna oluyo çevrimdışı ama her seferinde oyunu açarken mobil veri bağla girince kapa

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Meali böyleyse Steam hesaplarının çalınacağını sanmıyorum. Özellikle oyun satın alınan hesapların çoğunda 2 faktörlü doğrulama sistemi ve bulunuyor ve merak ediyorum 2 faktörlü korumalı hespaları nasıl çalacaklar? Diyelim hesaba bir şekilde giriş yaptı mail ve password değiştiğinde hesap sahibinin hem telefonuna hem mailine onay kodu geliyor o koda nasıl erişecek? Hadi diyelim 2 faktörlü koruma yok, sadece mail koruması var ve maile erişti ve hesaba bağlı maili ve şifreyi değişti yani hesabı çaldı. Ticket atılarak en fazla 1 haftada hesap geri alınabiliyor tecrübelerim var, Ve yine aynı şekilde alışveriş yaptığım instagram sayfalarının da bana sunduğu hesapların patlamadığına dair tecrübelerim de var.
Bunların bir çoğu bırakılmış, kullanılmayan 10 15 yıllık hesaplar daha varlığından haberi olmayan sahibi mailini bulup kontrol eder mi sence ha kullanılan hesaplara gelirsek farkeder değiştirir hesabı ama özellikle cracklenenler unutulan hesaplar oluyor, sql acıklı sitelerden veri toplayarak alınıyor.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Bu forum da karşı olan yok ama bi oyun 400 500 tl olunca malum ekonomiden insanlar topladığı pcden bile kisarken oyunlara yuksek mebla yatirmak istemiyor ben de 100tlden yüksek oyunlari korsan oynuyorum ben oyun çıkarsam ve bir ücreti olsa ben de korsan oynanilmasini istemem tabi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom