Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
virüs zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatında kac tane virüs kodladın kaç oyun kodladın kaç rat sistemi yazdın da cahil diyorsun ki
sanırım sen ve rat virüs kodlamışsın ama hala neyin ne olduğunu idrak edemiyosun. windows defender açık bir şekilde virüslü bir dosyayı torrentten indrişsen bile windows defender müdahelede bulunuyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Çok yakışıklısın 😍
1658357125665.png
sende.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Çok haklısınız hocam. Böylelikle yapımcılar Türkiye'ye daha çok fırsat verebilirler.

Knk engelle geç bence, yaşı küçük büyük ihtimal.
Doğru diyorsun diyecek laf bulamadığın herkese yaşı küçük uyku vaktin gelmedi mi? Engelle geç bravo acınası durumdasin

mfimmel

80+ Silver
işte sen ben gibi 2 mazlum oyun alıyor
bunlarda o oyun alınan hesabı çalıp ucuza satıyor
büyük ihtimal meali bu
Meali böyleyse Steam hesaplarının çalınacağını sanmıyorum. Özellikle oyun satın alınan hesapların çoğunda 2 faktörlü doğrulama sistemi ve bulunuyor ve merak ediyorum 2 faktörlü korumalı hespaları nasıl çalacaklar? Diyelim hesaba bir şekilde giriş yaptı mail ve password değiştiğinde hesap sahibinin hem telefonuna hem mailine onay kodu geliyor o koda nasıl erişecek? Hadi diyelim 2 faktörlü koruma yok, sadece mail koruması var ve maile erişti ve hesaba bağlı maili ve şifreyi değişti yani hesabı çaldı. Ticket atılarak en fazla 1 haftada hesap geri alınabiliyor tecrübelerim var, Ve yine aynı şekilde alışveriş yaptığım instagram sayfalarının da bana sunduğu hesapların patlamadığına dair tecrübelerim de var.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Doğru diyorsun diyecek laf bulamadığın herkese yaşı küçük uyku vaktin gelmedi mi? Engelle geç bravo acınası durumdasin
dostum siyasete dökesim yok ama bunların geneli malum partili olup hepsi aynı kafaya sahip oluyor röportajda görsemde ağzına telefon soksam

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun

mfimmel

80+ Silver
Çok haklısınız hocam. Böylelikle yapımcılar Türkiye'ye daha çok fırsat verebilirler.

Knk engelle geç bence, yaşı küçük büyük ihtimal.
Yok yok kabullenene kadar ezmeye devam haksız olduğunu kabullenecek. Ya da daha fazla saçmalayacak ve cevap alamayacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom