Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Yancısı falan hayırdır kanka sen ya?

Alım gücü fazla olduğunda korsan oranının azalacağının aksini mi iddia ediyoruz biz?

Fakat şuanki alım gücü bu yönde olduğu için firma ve ürünün sahibi sana oyunu bu ücretle sunuyor.

Ve sen firmanın sunduğu oyunu oynayacaksan sunduğu fiyatada karşı çıkamazsın. Çünkü onu o adam belirler sen değil ve bu da senin korsan oyun almanı meşru yapmaz yine emek hırsızlığı yapmış olursun.
Bak mesela sana şöyle bir örnek vermek istiyorum ha birde sen kapatmamismiydin tartışmayı habskskvps bir pizzadan örnek vereyim öğrenciyim canım pizza çekti pizzayi üreten kişiler bjna bir fiyat biçiyor ama ben. Avrupa gencinin rahatlıkla yapabildiği şeyi istediği saatde ben neden10 birime aldığı şeyi 100 birime almak zorundayım oyunda aynı mantıkta?

ByKayseriLi

80+ Bronze
Avrupa'da torrent, daha doğrusu korsan kullanım konusunda belli yaptırımlar oluyor. Bir görsel vardı şuan bulamadım bulursam atarım.
Adamın biri almanya'da korsan fifa indiriyor 600 euro fişleniyor.

Torrent paylaşımı yapan profil ve üyeliklerine bir bakın sadece. Türk görürseniz haber edin. Rus, Alman, Amerikalı sayamadığım kadar uploader var repacker var ;)

trackm1

80+
korsan oynamak yerine indie yapımları oynayın bu şekilde çeşitlilik sağlayabilirsiniz üstelik çoğu indie yapımcı her ülkenin ekonomisini takip edemediği için steam'ın önerdiği kurdan satıyor oyununu bence mantıklı olan bu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Torrent paylaşımı yapan profil ve üyeliklerine bir bakın sadece. Türk görürseniz haber edin. Rus, Alman, Amerikalı sayamadığım kadar uploader var repacker var ;)
Aslında değinmek istediğim repacker değil ; ülkelere göre korsan içerikli dosya kullanan kullanıcıya karşı olan devletin tavrı. Bu yaptırımlar bizde de olabilirdi.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Şahsen yıllardır crack oyun indirmiyorum, EA play gamepass gibi kampanyalardan yararlanıyorum içinde bulunmayan oyunları da satın alıp oynamaya calisiyorum (makul bı fiyattaysa) korsani savunmam, kimseye de önermem ama Max 5 saat sürecek oyuna 500 600tl isteniyorsa oynamak isteyip de crackli indirene de bir şey diyemem, yerel fiyatlandırma şart

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ayrıca cracklenmiş hesaplar derken neyi kastettiğini anlamadım.
işte sen ben gibi 2 mazlum oyun alıyor
bunlarda o oyun alınan hesabı çalıp ucuza satıyor
büyük ihtimal meali bu

mfimmel

80+ Silver
Bak mesela sana şöyle bir örnek vermek istiyorum ha birde sen kapatmamismiydin tartışmayı habskskvps bir pizzadan örnek vereyim öğrenciyim canım pizza çekti pizzayi üreten kişiler bjna bir fiyat biçiyor ama ben. Avrupa gencinin rahatlıkla yapabildiği şeyi istediği saatde ben neden10 birime aldığı şeyi 100 birime almak zorundayım oyunda aynı mantıkta?
Ya kardeşim ben mi yükseltiyorum fiyatı bana niye sitem ediyorsun olmuş bir şeyler fiyat yükselmiş buna çözümün var mı? Yok benim de yok onunda yok bununda yok. Hükümeti desteklemiyorum ben buna ve çeşitli sebeplere 2023'de oy hakkımı kullanarak karşı çıkacağım zaten fakat fazlası bizi sadece küçük düşürür ve sana olduğu gibi illegaliteyi gözümüzde meşrulaştırmamızı sağlar. Yapacak bir şey yok.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
korsan oynamak yerine indie yapımları oynayın bu şekilde çeşitlilik sağlayabilirsiniz üstelik çoğu indie yapımcı her ülkenin ekonomisini takip edemediği için steam'ın önerdiği kurdan satıyor oyununu bence mantıklı olan bu
Çok haklısınız hocam. Böylelikle yapımcılar Türkiye'ye daha çok fırsat verebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kardeşim ben mi yükseltiyorum fiyatı bana niye sitem ediyorsun olmuş bir şeyler fiyat yükselmiş buna çözümün var mı? Yok benim de yok onunda yok bununda yok. Hükümeti desteklemiyorum ben buna ve çeşitli sebeplere 2023'de oy hakkımı kullanarak karşı çıkacağım zaten fakat fazlası bizi sadece küçük düşürür ve sana olduğu gibi illegaliteyi gözümüzde meşrulaştırmamızı sağlar. Yapacak bir şey yok.
Knk engelle geç bence, yaşı küçük büyük ihtimal.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1658357054557.png

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Kanka yancın basbaya diyor ki canın yemek mi çekti yemeyiver? Buna sitem ediyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom