Erikli Damacanası
80+ Bronze
değil zaten sadece merak ettimHerkes müslüman olmak zorunda değil.
değil zaten sadece merak ettimHerkes müslüman olmak zorunda değil.
O zaman tek yapman gerekeen konunun ilk sayfasına ışınlanmak ve cfrankonun mesajın bulmak. İyi şanslar !Şahsen öyle dediğimi hiç hatırlamıyorum, hatta çevremde de böyle diyen hiçbir insan görmedim.
Her gördüğünüzü müslüman zannetmeyi bırakın artık. Müslümansa bile onun hareketleri seni bir gram alakadar ediyor mu?ahiret planın ne merak ediyorum ?
Ya Franko saçmalama olum. Dünya'daki her şey senin avantajın doğrultusunda ilerlemek zorunda değil. Oyunlarını satın almadığın stüdyolar bir gün sizin gibi insanlar yüzünden batabiliyor.Evet. Bedavası varken neden para verilceği hakkında hiçbir sebep göremiyorum benim avantajıma olan.
steam indirimlerini bekle 15 TL'ye falan witcher oluyorpram yok
Nasıl karışamıyorlar? Bir suç işlesen devlet senin hayatına karışıyor ama.Suç olsun, olmasın kimse kimsenin hayatına karışamaz.
Türkiye'de crack kullanmak suç değil diye suç olmuyor. Misal bundan 15-20 yıl önce Türkiye içinde siber suç işlesen kanun yok diye suçsuz sayılıyordun. Ama 15-20 yıl önce Türkiye'den başka bir ülkeye siber suç işlesen adamlar seni her türlü bulup cezasını kesiyorlardı.Suç olmayan bir şey eleştirilemez zaten
sadece merak ettimHer gördüğünüzü müslüman zannetmeyi bırakın artık. Müslümansa bile onun hareketleri seni bir gram alakadar ediyor mu?
krtım yoksteam indirimlerini bekle 15 TL'ye falan witcher oluyor
Oyunlar sadece Witcher'dan mı ibaret?steam indirimlerini bekle 15 TL'ye falan witcher oluyor