bu konuyu okuduktan sonra hiç kimsenin fikrinin değişmeyeceğine o kadar eminim ki...Beyler 32 sayfa olmus ve hala tartışıyorsanız.....
bu konuyu okuduktan sonra hiç kimsenin fikrinin değişmeyeceğine o kadar eminim ki...Beyler 32 sayfa olmus ve hala tartışıyorsanız.....
Mis gibi savunurum korsan oyun candır <3 bunun hapis cezası mı varSaçmalıyorsun. Korsan oynamanız umrumuzda değil, bunu savunmanız umrumuzda. Aradaki bağlantıyı doğru düzgün kurun.
Araya ban ve uyarılar sıkıştırılabilirkorsan konularının kısa özeti:
1) Başlangıç cümlesi.
2) Konu içinde milyon tane kimsenin fikrini değiştirmeyecek tartışmalar, fikirler.
3) Kavga, sinirlenme.
4) Herkesin kimsenin fikrinin değişmeyeceğini anlaması.
5) Kapanış veya konu kilitlenmesi.
Bende kafaya takmam ama gerçekten hepra'nın duygularını az çok bende anlıyorum çünkü bende crack uygulamalar kullandım bir aralar ama tabi doğru bir şey değilKafama takmamam gerektiğini biliyorum. Kimseye karışmıyorum, rahatım. Benim de korsan olarak kullandığım uygulamalar var ama kimseye laf etmiyor veya bunun hakkında elimden geldiğince konuşmuyorum.
Hapis cezası yok ama beleşçi herifin teki olduğunuzu kanıtlıyor.korsan oyun candır <3 bunun hapis cezası mı var
Allah aşkına çok boş bir insansın. Acaba bir oyun yazsan burada böyle konuşabilir misin?Git oyna umrumda değil diyorsun ya o zaman burda 200 veremiyorsan oynama yazmicaksın git açtığın konuyu oku ondan sonra kendini savun
Allah herkese iyi sistem nasip etsin İnşallah onlar da alırlarsa görecekler insanın iyi sistemi var diye her şeye para harcamak istemiyor ve iyi sistemi olanlar da multimilyoner filan değil çok doğru söyledin. Korsan yanlış ama var, insan oldukça var olacak.Hocam sistemi olan herkes zengin mi oluyor anlamıyorum.
Korsanını bulamayıp 2 gün sonra 200tl verdiğim oyunun korsanı çıkınca olur gibi jsuxjeHapis cezası yok ama beleşçi herifin teki olduğunuzu kanıtlıyor.![]()
Hayırlı olsun!Bu arada alırım bir H.O;
Alıntıyı görüntüle