Ciddi misin? Olm sen zenginsin nasıl para vermezsin. ?O da Crackti zaten
Ciddi misin? Olm sen zenginsin nasıl para vermezsin. ?O da Crackti zaten
Peki kelimeyi yanlış yazmış olabilirim.Ooo fena laf soktu falan diyenler vardır.Demek istediğim windows orjinal kullanmayınca hırsız olmuyor muyuz ama kimse buna niye bir şey söylemiyor ?Sizin orijinal kullanmayışınız orijinali bile yazamamanızdan belli oluyor.
Kimse ben Windows'u orijinal kullanıyorum demedi. Dediği şey aile ferdinizi savunur gibi savunmamanız.
cracklemiş olabilirCYBERPUNK 2077 de mi enaylik? Senin masaüstünde görmüştüm.
Daha crack ekipleri bile tutuklanmazken crack kullananlar tutuklanmaz.Yurtdışında alan da dağıtan da suçlu Türkiyede uygulanmıyor diye suç değil sanıyorsunuz. Kanada da kaçak Metro 2033 indiren 86 yaşındaki kadın cezaya çarğtırıldı.
Helal büyük başarıbruh neden oynamayayım canım istiyor crackleyip oynuyorum masaüstümdeki 8 oyunun 6 sı crack diğer ikisi valorantla long dark
Genelleme yapıyorsun ve genelleme yaptığın platformun içinde ben de varım .Kime iftira attım ? Ortaya attım üstüne alınan alınır
Neden bu kadar şaşırtıcı geldi.
Neden bu kadar şaşırtıcı geldi. Ücretsiz linux da kullanabilirdim.
İlla yasak olan bir şeyi yapmamak için hapse mi girmek gerekiyor?Hadi hapse girelim o zaman oyun indirdik diye
Aga diyorum işte. Zenginlikle alakası yok. Benim de sonuçta para makinem yok neden bedava olan bir şeye para vereyimCiddi misin? Olm sen zenginsin nasıl para vermezsin. ?
Genelleme yapsam herkese sallardım. Üstüne alınmasaydın.Genelleme yapıyorsun ve genelleme yaptığın platformun içinde ben de varım .