Neler Yeni

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
"Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem."
O zaman oynamayacaksın, bu kadar basit.
İnsanlar şu karantina döneminde oyun oynamayıp ne yapsın? Evde oyuncak arabayla mı oynasın? Bedava oyunlar da var saçmalığını falan geçin. Kaç bedava oyun eğlenceli? hadi eğlenceli olmasını geçtim hem bedava olup hem de iyi olan oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.

Ülkemizde her şey pahalı. O zaman onları da çalalım? Nasıl fikir?
Korsan oyun oynamak ile gerçek hayattaki maddi bir şeyi çalmak bir tutulamaz. Birinde yapımcının cebinden maddi bir şey eksilir, diğerinde eksilmez.

Oyunun fiyatını FİRMALARA-YAPIMCILARA değil, ekonomi sistemine karşı nefretini kus.
Oyunlara ÖTV vergisi getiren kişilere karşı nefretini kus.
Doların bu kadar yüksek olmasına karşı nefretini kus.
Kusalım, kusalım da insan eğlenmek de ister, onu ne yapacağız?

Benden, bilgisayarımın 12 aylık taksidinden biri olan parayı aynı şekilde oyunlara da vermemi beklemiyorsunuzdur herhalde?

Şahsi fikrim, bir insan ya oyunu oynamayacak ya da korsan oynayacaksa, yani yapımcının cebine hiçbir türlü para girmeyecekse, ileride eline parası geçince almak şartıyla oyunu korsan oynamasında sakınca görmüyorum.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Aga diyorum işte. Zenginlikle alakası yok. Benim de sonuçta para makinem yok neden bedava olan bir şeye para vereyim
6900XT si olan adamın dediği şeye bak.
Bunlara laf anlatmak çok zor arkadaşlar boşuna uğraşmayın

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Emeğe ve yapımcıya saygı dediğimiz şeyi duydun mu hiç Franko? Bir yerde oyunun crack versiyonu var diye gidip onu crack oynamak, üstüne de bununla böbürlenmek sana yakışan bir hareket değil.
Emeğe saygı umrumda değil. Kendimden başka hiçkimseyi daha fazla düşünmem ve önemsemem aşırı sevdiğim biri değilse.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
içine gizlenmiş olan trojanlar yada minerlar var bunları göz önüne almanız gerek o kadar bilgisayara para veriyoruz diyenler var bilgisayarın anlamı kalmaz o kadar trojanla oyun alamıyor olabilirsin illa crack oynayacaksın diye bir şey yok yapımcılar oyunları kullanıcılar oynasınlar diye fiyatı düşük tutup imkanı olmayanlara ise indirimler gibi şeyler yapıyorlar ve aylık satın alma tablosuna bakarak zaten kullanıcıları anlayabiliyorlar imkanları olmadıklarını ve arada bir ücretsiz yapıyorlar sen o bilgisayara nasıl para biriktirdiysen oyunada biriktirebilirsin sen o bilgisayarı hemen 1 günde almadın para biriktirerek aldın hemen her şey olacak diye bir şey yok bütçen yoksa ailenden doğum gününde veya ders notlarının iyi olduğu zamanda isteyebilirsin olmadıysa arkadaşların zaten sana hediye edebilirler eğer çok pahalı oyun değilse

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bu konuya karşıt bir konum var
neden korsan oynuyoruz diye düşünmek isterseniz bakabilirsiniz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
İnsanlar şu karantina döneminde oyun oynamayıp ne yapsın? Evde oyuncak arabayla mı oynasın? Bedava oyunlar da var saçmalığını falan geçin. Kaç bedava oyun eğlenceli, hadi eğlenceli olmasını geçtim hem bedava olup hem de iyi olan oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.

Korsan oyun oynamak ile gerçek hayattaki maddi bir şeyi çalmak bir tutulamaz. Birinde yapımcının cebinden maddi bir şey eksilir, diğerinde eksilmez.

Kusalım, kusalım da insan eğlenmek de ister, onu ne yapacağız?

Benden, bilgisayarımın 12 aylık taksidinden biri olan parayı aynı şekilde oyunlara da vermemi beklemiyorsunuzdur herhalde?

Şahsi fikrim, bir insan ya oyunu oynamayacak ya da korsan oynayacaksa, yani yapımcının cebine hiçbir türlü para girmeyecekse, ileride eline parası geçince almak şartıyla oyunu korsan oynamasında sakınca görmüyorum.
İşte dediğin gibi ister. Her istek gerçekleşemez. Ben de lambo kullanmak istiyorum. Bir türlü olmuyor. oyunlar ihtiyaç değildir.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Emeğe ve yapımcıya saygı dediğimiz şeyi duydun mu hiç Franko? Bir yerde oyunun crack versiyonu var diye gidip onu crack oynamak, üstüne de bununla böbürlenmek sana yakışan bir hareket değil.
Crack yapan siteleri dava edebilirsiniz. Yıllardır aynı siteler var crack oyun adına. Korsan var olduğu sürece kimse %100 vazgeçemiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,763
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom